Tisdag 21/12

21 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du samordna flera personer så att ni ska kunna göra en vettig presentation inför en chef men det går inte särskilt bra. Alla dina kollegor är virriga som yra höns och glömmer bort både vart de ska vara och vad de ska säga.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir både lugn och stressig på samma gång. Du har mycket att göra och tiden springer iväg, samtidigt så har du bra koll och du jagar inte upp dig över småsaker utan arbetar metodiskt istället. På eftermiddagen får du massor av ros från en chefs chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan idag eftersom en kollega har sårat dig utan att hen har märkt det. Du vet att du är lite extra känslig just nu, men du vet inte hur du ska kunna parera alla starka känslor som du har inom dig. Försök med logik, analysera om det du känner är vettigt eller om du överreagerar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite velig idag och det färgar av sig på det mesta du gör. Trots din charm och din härliga personlighet så irriterar du en kollega som du jobbar med eftersom du inte är så effektiv som du skulle kunna vara. Du försvinner gärna iväg och du fastnar i småsaker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen vill du ha klarhet i ett rykte som du hört. Om det här är sant kan det förändra en hel del för dig, men du är ytterast osäker eftersom den här typen av rykten har florerat en tid. Det bästa sättet att få veta sanningen är att gå till källan.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra och lagom effektiv tisdag där du får en hel del gjort parallellt med att du gör saker som du tycker är lite roliga men som inte är helt nödvändiga. Idag låter du din kreativitet få flöda och du är nöjd med resultatet.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inga problem utan bara möjligheter idag. Genom att behålla en positiv inställning lyckas du ta dig igenom en lång dag med massor av energi i behåll. Kvällen fokuserar på julförberedelser och på hemmamys.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen är du lite sur för att du inte får som du vill. Du visste att dina planer kunde bli nedröstade, men du hoppades in i det sista att det ändå skulle gå vägen. Du har ett bra självförtroende vilket gör det extra jobbigt när det känns som du misslyckats med något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen tar du tag i något som egentligen ligger utanför dina arbetsuppgifter. Det blir en bra dag där du får mycket gjort och där du dessutom kan glädja en kollega som får lite extra hjälp. Kvällen handlar om intriger.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du ovanligt trött men du försöker fokusera. Du har något som du vill presentera och du vill göra det bra. Som vanligt när Stenbocken sätter den sidan till så levererar du ett ypperligt resultat. Kvällen handlar om att äntligen kunna slappna av ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker olika möjligheter och du kommer fram till vad som är bäst både för dig och för dina kollegor. Genom att noga väga för och nackdelar så hittar du en medelväg som faktiskt visar si vara det bästa alternativet. Kvällen handlar om att göra något för sig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är ute på hal is, men det här uppdraget var så frestande att du inte kan motstå det även om du inser att det resulterar i mer arbete än du egentligen har tid med. En släkting behöver din hjälp och din uppmärksamhet.

Annons