Onsdag 22/12

22 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4Onsdagen markerar ett slut men också en början för dig. Det blir ett avstamp in i en ny värld och du känner dig både lite osäker och förväntansfull på samma gång. Den här dagen handlar om att fira men också om att ta farväl av en plats, person eller en fas i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här onsdagen och dagen går fort. Det finns mer energi och glädje i din vardag nu än för ett par månader sedan. Den senaste tiden har du börjat komma en chef närmare och du känner att ni kommunicerar betydligt bättre nu än innan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hets den här dagen som gör att du känner dig upp i varv även när tempot är ganska moderat. Det handlar om ina egna förväntning och dina egna krav. Du vill visa vem du är och du lägger ned din själ i ditt arbete den här onsdagen.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något av en uppgivenhet i ditt horoskop just nu. Du tyckte du hade bra koll på ditt privatliv men så hände något för några veckor sedan som orsakade turbulens i ditt liv. Det handlar om starka känslor för inte bara en person utan två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du hinna med de sista förberedelserna innan jul och i ditt fall kan det innebära i stort sett allt. Lejonet har sällan framförhållning utan brukar vara ute i sista minuten. Det är nästan som du ser det lite som en utmaning att inte köpa julklappar innan den tjugonde.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite upprörd för att din idé får så dåligt gehör. Visst kan du erkänna att den är lite omständlig, men du tycker den har kvaliteter som gör att den inte borde förkastas så fort. Eftermiddagen och kvällen handlar om julen och om julförberedelser. Du lägger ned mycket tid på att skapa julstämning.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen har du lätt för att bli både ledsen och arg. Du är nära dina känslor på grund av Månens placering och i just det här faller så är du närmast de negativa känslorna. Kvällen handlar om olika åsikter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser igenom en vit lögn men du vill inte såra din vän genom att visa att du förstått vad det är hen försöker hålla hemligt. Vissa saker är inte värda att lägga så mycket energi på och det här är en av de sakerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna vara lite på hugget idag. Det är mycket som ska göras och det är bra om du tar egna initiativ. En konflikt på jobbet har blossat upp på allvar den senaste tiden. Det handlar om två kollegor som aldrig dragit jämt och nu är det värre än någonsin.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite nyfiken på en person som hela tiden hör av sig till dig. Det är sällan du som tar initiativet till at ni ska ses eller höras. Hen tycker om dig som vän det vet du, men den senaste tiden har du börjar fundera om det kan vara mer än bara vänskap hen känner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att sätta ner foten på jobbet fast du borde. Det är främst en person som ofta ställer till bekymmer för att hen är så dålig på att lyssna och på att ta direktiv. Du orkar inte ta itu med den här personen just nu utan bestämmer dig för att vänta till efter jul.

Fiskarna 19/2-20/3

Du undrar över en person och hens förmåga att inte lyssna. Det handlar troligtvis om en ganska ung människa som fortfarande anser att världen kretsar kring hen. Idag finns det en risk att ni ryker ihop ordentligt.

Annons