Fredag 24/12 Julafton

24 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har lite skräckblandad förväntan inför den här julen. För dig handlar den om god mat och traditioner men också om gamla konflikter som ligger och pyr under ytan. Dagen och kvällen blir betydligt mer harmonisk än du räknat med. Det här blir en jul att minnas.

Oxen 20/4-20/5

Julen handlar till stor del om traditioner för din del, både om sådana som du och din familj skapat själva och om de mer klassiska inslagen. Den här julaftonen börjar direkt när du vaknar och avslutas sent på kvällen. Den blir en summering av allt du håller kärt i livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Julafton bli mysig men stillsam händer inte så mycket. Vissa Tvillingar kanske till och med funderar på att gå ut senare på kvällen bara för att skaka ned julskinkan lite. Det finns en rastlöshet över ditt horoskop som gör att du kan ha lite svårt att helt njuta av ett långsamt tempo.

Kräftan 21/6-22/7

Under julen blir du som ett litet barn igen. Du har stora förväntningar på julafton och du brukar vilja börja fira så snart du vaknar. Den här julen blir lika magisk som du hoppats på, men det är kanske för att kontrasten till förra året är så stor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag blir du blir på riktigt gott humör redan på morgonen .En person som du tycker mycket om men som du inte träffar så ofta som du skulle vilja hör plötsligt av sig. Dagen fortsätter i samma positiva anda. Kvällen handlar om den närmaste familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om närhet, skratt värme och om för mycket mat. Hur du än försöker så lyckas du aldrig äta lagom på julafton. Med den vanliga känslan av lätt illamående avslutar du dagen med lite lättare familjegräl och smådraman. Med andra ord är allt precis så som det ska vara.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Även om Vågen är familjekär så har du inget emot att gå ifrån traditionerna. Det kan till och med hända att du väljer att jobba på jul för att ge någon annan ledigt. Oavsett så blir det en skön dag som andas värme och vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Under julafton så försöker du skapa dig nya lite modernare traditioner. Ett grisspäckat matbord och en gran som svämmar över av julklappar är inte din melodi. Du vill ha lyx, gärna ekologiskt med miljötänk. För Skorpionen kan julen lika väl handla om vänner som om familjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här julen blir lite sötsur. Det finns något vemodigt över ert firande. Kanske saknas det någon som inte kan vara med eller så är det slutet på en fin tradition men också början på ett nytt äventyr. För dig blir det en fin och sentimental upplevelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kanske är första dagen då julkänslan infinner sig på allvar. Du njuter från frukost till sen kväll av allt från god mat till julklappar. Den finaste överraskningen kanske bli att en vän från det förflutna skicka en tanke och en julhälsning till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du gillar julen, kanske för att den innefattar så många element som du uppskattar. Den står för god mat, traditioner familj och värme, men den står också för empati och förståelse. Det blir en härlig dag där du delar med dig både av ditt stora hjärta och av dina kulinariska färdigheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om familjen och om att ta hand om varandra, Fiskarna är ganska nytänkande och kan mycket väl rucka på traditioner. Du är inte främmande för att fira julen utomlands. För dig är det inga problem att byta julbordet mot en sushi buffé, det är tanken som räknas.

Annons