Lördag 25/12

25 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att vara inomhus, äta rester och bara ta det lugnt. Rastlösheten har ersatts av en ett behov att vila. Det blir en lugn dag och kväll. Kan du så kan den här dagen handla om ett filmmaraton.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar lite ovanligt för en juldag. Det kan vara en ny miljö eller så har du andra människor omkring dig än du brukar ha. Oavsett vad den här dagen för med sig så blir den rolig och annorlunda. Du känner dig kanske lite seg men ändå på ett strålande humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser bara begränsningar den här lördagen och det handlar om att när världen tar en paus från vardagen är du redo för äventyr. Du vill verkligen ha något nytt att titta på. Kanske en utflykt skulle få dig på bättre humör.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite seg idag. Gårdagens frossande har gjort dig oerhört trött och att sova tycks inte hjälpa. Vad du behöver är att få igång kroppen med en rask promenad/joggingtur eller ett besök på gymmet. Frågan är om du orkar tvinga dig utanför dörren idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att hinna med alla delar av släkt och vänner som du inte hann med igår. Det blir mer mat, mer firande och på kvällen är du glad men helt utmattad. En person saknar dig och vill ses, kvällen blir senare än du önskat.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen handlar om familjen. Oavsett om du tillbringar den utomhus eller kurandes inomhus så blir det en skön dag med massor av skratt och prat. Det här är en dag då du hämtar energi och laddar batterierna.

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna göra saker idag men det mesta verkar ha begränsade öppettider eller är stängt. Ändå lyckas du hitta aktiviteter som håller dig sysselsatt under stora delar av dagen. Kvällen handlar att lyssna och om at förstå.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant lördag som bjuder på information som du egentligen kunde avstått ifrån. Du vet att om du lägger dig i den här konflikten så kommer du ångra dig, men det är lite sent att dra sig ur när du väl har fått höra hela historien.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen blir en lat dag då du om möjligt inte ens kliver upp ur sängen. Du tillbringar dagen ensam eller med någon som står dig väldigt nära. Den här lördagen handlar om att ta en paus och om att hämta krafter.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är en nöjd men trött Stenbock som tar sig an vissa saker den här lördagen. För dig kan det handla om träning, promenad eller pyssel i hemmet. På kvällen finns det möjlighet att träffa vänner och umgås om du orkar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Du har valt att tillbringa den lite annorlunda och det inser du var ett genialiskt drag. Dagen handlar om familjen, men också om att upptäcka nya småpärlor i näromgivningen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på en person som inte uppfyllt sin del av ett avtal som ni två har. Du vet att hen antagligen kommer att göra det hen lovat men i dina ögon kommer det att vara för sent. Det här kan bli inledningen på en ganska het diskussion.

Annons