Söndag 26/12

26 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill gärna träffa vänner och umgås lite avslappnat. Det kan vara en spontan brunch, lite mellandagsrea eller varför inte en bio. För dig spelar det inte så stor roll vad du gör så länge du omger dig med människor som du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Idag laddar du för att göra ingenting. Det blir en skönt och lat dag som kan brytas av med en promenad eller ett träningspass. Oavsett om du tillbringar dagen framför tv eller med en hobby så njuter du i fulla drag av den rofyllda stämning som råder omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner en oro idag. Du har hört ett rykte och nu funderar du på hur mycket sanning det kan ligga i det du hört. Det enklaste är att fråga den person det rör, men av olika anledningar är inte det ett alternativ. Du funderar mycket på hur du ska få klarhet i det här.

Kräftan 21/6-22/7

Idag sårar du en vän utan att mena det. Det kan vara att du glömt bort något ni ska göra tillsammans, att du måste prioritera bort din vän eller att hen har hört något som gör hen upprörd. Oavsett vad det är så behöver din vän en försäkran om att allt är bra mellan er.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om utomhusaktiviteter, särskilt om du är i en miljö där du kan åka skidor eller göra liknande saker. För dig blir det en dag som skänker ett lugn till dig. Du behöver komma ut och komma ifrån alla tankar som snurrar i ditt huvud.

Jungfru 23/8-22/9

Du oroar dig för att det ska hända en vän något. Hen har alltid varit en person som tenderar att ta risker och du känner dig ängslig varje gång hen utmanar sig själv. Kanske borde du berätta för din vän hur du känner så hen kan höra av sig lite oftare när hen är borta.

Vågen 23/9-22/10

Det blir ett spel gör gallerierna idag. Du är helt uttömd inombords, men du sätter uppe en glad och positiv fasad för det är vad som förväntas av dig. Du är en mästare på att hålla ytliga konversationer och att umgås i stora grupper med många okända människor.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du gärna utomhus. Du hittar inspiration i din näromgivning. För dig blir det ett sätt att återupptäcka välkända områden. När du är ute på de här utflykterna är du gärna själv. Du ser detaljer och ljus på et annorlunda sätt när du inte har någon med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen passar du på att träffa personer som du inte ser så ofta. Det kan vara en avlägsen släkting, vänner som bor någon annan stans eller lite ytliga bekanta. Oavsett vad du hittar på den här dagen är du social och charmerande. Du får alla i din närhet att lysa upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar troligtvis om två saker. Om passivitet och om att röra på sig. Du inleder dagen med en lyxig frukost. Sedan tar du gärna en timme eller två till fysisk aktivitet för att sedan landa hemma i soffan eller på en bio. En person som fattat tycke för dig hör plötsligt av sig och vill ses.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är gärna utomhus idag om vädret tillåter. Det blir en dag som handlar om vänner, om att ha kul och om att njuta av vintern. Dagen blir inte allt för sen, på kvällen kan du gott tänka dig en aktivitet så som bio eller restaurang.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en kall men härlig dag, särskilt om du tillbringar den utomhus. Den här dagen tycks antingen kretsa kring unga personer eller djur. Du har glädjen och förmånen att kunna spendera tid med människor och djur som betyder enormt mycket för dig.

Annons