Måndag 27/12

27 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en ganska intressant dag där konflikter möter passiv aggressivitet. Du står mitt i det här dramat utan att egentligen vara en av aktörerna så därför har du möjlighet att se det absurda i hela situationen. Du kanske kan du tala båda parter till rätta.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen är det stressig, stökig och rörigt. Det handlar inte så mycket om att trycket är högt som att få ordning på allt som inträffat under helgen. När du väl får struktur så känns det bättre. Det kan handla om ditt arbete men också om ditt hem. Kvällen blir mysig men lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du resonera med en person som är alldeles för envis för sitt eget bästa. Hen har en förmåga att alltid göra saker som utmanar hens hälsa och välbefinnande. Du oroar dig ständigt över vad hen ska hitta på här näst.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen försöker du prata med en person om ett projekt som ni har tillsammans. Hen har under alldeles för lång tid skjutit på det hen ska göra och det lägger en större arbetsbörda på dig. Hur långt du kommer i den här diskussionen beror på vilket humör din partner är på när den börjar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intressant och varierande. Du gör en del onödiga inköp idag eftersom du är lite för spontan och inte tänker hela vägen. Det blir en rolig och varierande måndag som bjuder på en del lyxiga inslag.

Jungfru 23/8-22/9

Du fräser ifrån på skarpen idag. Det är inte så ofta som du blir så här upprörd, men din kollega eller vän har lyckats träffa en riktigt öm punkt. Kanske är det dags för lite självinsikt. Just det här ämnet är känsligt av en anledning. Du borde ta tag i problemet istället för att sopa det under mattan.

Vågen 23/9-22/10

Måndagen handlar om att byta saker och kanske shoppa lite nytt. Det blir en lättsam dag där du har en tendens att spendera lite för mycket pengar på onödiga prylar. Under dagen får du möjlighet att sätta dig in i en släktings problem. Hen behöver verkligen din hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en bra dag. Jobbar du är tempot ganska stillsamt. Är du ledig passar du på att aktivera dig lite kulturellt. Det kan vara en utställning, ett museum eller bara att strosa i anrika miljöer. Kvällen kretsar ring ett envist rykte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del saker som du vill hinna med den här måndagen så det gäller att du börjar tidigt. Tidiga mornar är oftast inte Skyttens specialitet, men du kan tvinga dig om du verkligen ser ett behov av att kliva upp i ottan. Under dagen får du positiv feedback på ett arbete som du gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen handlar till viss del om arbete och om att sätta mål för januari. Du har mycket du ska hinna med under årets första månad så det gäller att planera noggrant och att hålla sig till den planen. Kvällen handlar om kärlek, missförstånd och om en annorlunda flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inga måsten idag och det känns lite konstigt. Även om du planerar in aktiviteter den här måndagen så är det mest för att hjälpa andra. Du njuter av din ledighet samtidigt som du är lite rastlös. Kvällen kretsar kring nyheter och kring framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och varierande måndag där du hinner med mer än du tänkt dig på kort tid. Det kan vara skippade arbetsresor eller bara en ovanlig massa energi på morgonen som gör dig så här effektiv. Eftermiddagen tillbringar du gärna utomhus eller tillsammans med dina vänner.

Annons