Onsdag 29/12

29 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen har du möjlighet att få göra en kortare resa eller en utflykt. Du tycker att det är kul att komma ut och röra på dig. Eftermiddagen och kvällen handlar om olika projekt som har med nyår att göra.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen är det en del saker som du börjar förbereda i och med årets slut. Det kan röra sig om allt från inverteringar på jobbet till hemmaprojekt som blivit liggande. Kvällen passar bra till ett litet hemma SPA. Du vill känna dig fräsch på nyår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen diskuterar du gärna och länge med en kollega eller en vän. Hen kan uppleva att ni grälar men själv tycker du bara att ni rensar luften lite. Det blir en intressant och bra dag som bjuder både på kunskap och på nya bekantskaper.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen försöker du få till något som kan liknas vid en fest eller en spontanmiddag. Du vill gärna samla ihop dina vänner under informella omständigheter och bara umgås. Det blir lyckat men samtidigt lite bitterljuvt eftersom ni firar av en person som är på väg att åka bort.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir livlig och lite annorlunda. Du hinner med en massa roliga saker men också en del måsten som du inte kan prioritera bort. Dagen handlar om vänskap och om hur väsentligt den är att hålla fast vid människor som man älskar.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du övertyga en vän eller kollega om att ändra sitt sätt att tänka. Trots att du vet att det är ett hopplöst projekt så vill du i alla fall försöka. Kvällen blir intressant och informativ. Du lär dig en hel del den här onsdagen.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du lura en vän eller bekant. Det handlar främst om en vit lögn som är avsedd att dölja en överraskning av något slag. Det finns en risk att hen upptäcker att du ljuger men inte räknar ut om vad och det kan göra hen upprörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att skapa e inre lugn. Det har varit mycket periodvis i din omgivning så nu behöver du hitta en inre plats dit du kan dra dig tillbaka och reflektera utan att bli störd. Kvällen blir intressant och annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person som du funderat mycket på den senaste tiden. Du känner att ni två växer allt mer isär och du funderar på om det är värt ansträngningen att försöka hålla liv i er vänskap. Ibland är vissa relationer bättre att släppa taget om än att klamra sig fast vid.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om dig, dina vänner och om att ha kul. Det blir en varierande dag som bjuder på glamour, på lite fest men också på hemmamys och skvaller. Har du möjlighet skjuter du in lite träning mitt i allt. Du gillar att hålla dig i form.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en hel del att fundera över den här onsdagen. Mycket gäller framtiden men en del saker rör även familjen och de planer ni har tillsammans. Det blir en rolig och bra dag där du känner dig både social och nyttig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får en oväntad inbjudan idag som du gärna skulle tacka ja till om det inte var så att du redan var bortbjuden. Du gnisslar lite tänder över att du inte kan göra båda sakerna. Kvällen handlar om en person som är värd att fira.

Annons