Torsdag 30/12

30 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen har du många planer och de flesta innefattar nyår. Även om du jobbar så fokuserar du mer på vad du ska ha på dig än på det arbete som du genomför. Eftermiddagen består av hemma SPA och spontanshopping.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra dag som går fort. Du har massor att göra och det är en bidragande orsak till tiden flyger iväg. Kvällen handlar om att hand om dig själv och att skämma bort dig själv lite extra. Det kan vara genom att träna eller att göra dig i ordning inför nyår.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är nervös och rastlös. Den här nyårsaftonen har du högre förväntningar än du brukar ha på en fest. Det handlar både om att det är det första riktiga firandet på ett par år och att det finns en eller flera personer som du ser extra mycket fram emot att få umgås med.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del saker att komma ihåg och risken är stor att du glömmer minst en av de sakerna om du inte skriver upp dem. Kräftan kan vara förvirrad och Månens position förstärker den sidan ytterligare. Kvällen handlar om en konflikt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir arg på dig själv för att du inte kan stå över skitsnacket. Du kanske inte deltar i det aktivt men du protesterar inte heller vilket är en form av passivt medhåll. Saken är den att även om du håller med om att det mesta som sägs faktiskt stämmer så ogillar du att gå bakom ryggen på människor.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser över din ekonomi idag. Även om du har varit rätt så sparsam över julen så har det varit många utgifter och du vill inte hamna i skuld av misstag. Under den här dagen får du höra att en person är intresserad av att lära känna dig. Utan att veta om det har du charmat hen.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket att fundera över och idag har du tiden att spalta upp en mental lista på det du måste bestämma dig för innan året är slut. Mycket handlar om små val som ändå kan innebära en del större förändringar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen är du ovanligt pigg och din energi kommer direkt från Solen. Har du dessutom möjlighet att vara utomhus under dagen ljusa timmar så späs den här energin på ytterligare, något som du verkligen behöver. Kvällen handlar om att hjälpa en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar inget för givet idag utan du kör med säkra kort vilket kan vara bra. Det finns så mycket du behöver fundera över att det inte lämnar något utrymme för nya val eller beslut. Under dagen får du ett besked som du gått och väntat på.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är osäker på om du har gjort rätt val när det gäller din närmaste framtid. Nu börjar du fundera över om de finns ett annat alternativ. Dagen handlar också om att fixa hemma och om att förbereda båda dig och kanske ditt hem inför nyår.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är utomhus den här dagen. Även om du inte är borta mer än några timmar så ger det dig en härlig energi inför den kommande högtiden. Du får tid att tänka över året som varit och ladda inför 2022. På eftermiddagen blir det mycket shopping och en del matlagning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar det lugnt den här torsdagen. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du inga direkta planer mer än att göra det du måste och sedan se vart dagen leder dig. Idag har du möjlighet att göra riktigt fint fynd, särskilt när det kommer till kläder.

Annons