Fredag 31/12 Nyårsafton

31 dec, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har laddat både fysiskt och mentalt för den här dagen och framförallt den här kvällen. Det kan bli lite av en antiklimax om inte allt lever upp till dina högt ställda krav. Om du bara slappnar av och tar det för vad det är så kommer det blir en kväll värd att minnas.

Oxen 20/4-20/5

Nyår handlar om olika saker. Dels har du en del att stå i under dagen och det gör att du inte hinner fundera så mycket på kvällen. Kvällen blir fartfylld och bjuder både på annorlunda aktiviteter och kulinariska upplevelser. Framförallt blir det en härlig kväll som skapar minnen för livet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett lite dystert humör den här nyårsaftonen. Plötsligt får du lite ångest över hur fort tiden går. Det är som om corona trollar bort flera år av din livstid. De här mörka tankarna skingras till kvällen då du upplever ett glittrande evenemang som får dig att känna dig levande.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

För dig handlar nyår om att spendera dagen och kvällen med människor du tycker om snarare än att glittra loss på en anonym fest. Det blir ett ganska stillsamt firande som präglas av god mat, värme och en hel del raketer.

Lejonet 23/7-22/8

Du är på toppen humör den här nyårsaftonen. Ibland så kan Lejonet tendera att skina lite väl starkt och då blir kvällen ofta kortare än planerat. Det handlar om att du börjar festa tidigt och blir trött tidigt. Har du tur hinner du med en tolvskål innan det är dags att krypa till sängs.

Jungfru 23/8-22/9

Under nyårsafton kan det komma fram sanningar som personer har gått och hållit på ett helt år. Det kan vara både lite genant, befriande och jobbigt på samma gång. Det är något avgörande med just nyår, det är som om det inte bli sagt nu kommer det aldrig bli sagt. Du hamnar mitt i dramat idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inte så mycket du har att säga till din väns försvar idag. Hen har uppför sig illa och det är bara att inse att hen har bränt sina skepp när det kommer till vissa personer. Efter en dramatisk start på dagen så avslutas Nyår på rätt sätt med flaggan i topp.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite ambivalent idag. Å ena sidan är nyåret en festlig dag fylld med god mat och trevligt umgänge, å andra sidan är det en påminnelse om allt du inte hunnit göra eller det du planerat men blivit tvungen att ställa in. Dagen handlar både om att fira och om att reflektera över livet.

Skytten 22/11-21/12

Du har sett fram emot nyår nästan mer än julen. För dig innefattar den här dagen bättre mat och ett mer självalt umgänge. Det blir en trevlig dag och en minnesvärd kväll som bjuder både på avslöjanden och dråpliga incidenter. Det blir en riktigt rolig kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har verkligen sett fram emot den här kvällen. Om du är hemma hos dig själv så är det glamour och fest som gäller. Det handlar om allt från mat, dukning till val av musik. Den mest glittrande personen i rummet ikväll är du. Idag kan du också förvänta dig ett underligt men gulligt sms.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under nyår har du massor av roliga saker att se fram mot. Det handlar om vänskap, matlagning och skratt. På kvällen väntar en annorlunda aktivitet som innefattar både värme och kyla. Med andra ord har du den perfekta nyårsnatten att se fram emot.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du har gått lite för långt när du provocerar en släkting idag. Du vill väcka en reaktion, men det är inte den du vill ha som du får. Det bästa du kan göra är att be om ursäkt och stryka ett streck över allt. Kvällen handlar om kärlek, framtiden och om drömmar.

Annons