Lördag 1-1

01 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen har du inte mycket energi i kroppen alls. Du vill verkligen inte gå ut och du är inte på humör att aktivera dig hemma. Ta det lugnt, återhämta dig i lagom takt och ha inga höga förväntningar på den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en annorlunda start på nyåret, den bli mjuk och den blir bra. Du får sova ut, äta god frukost och umgås med människor som du tycker om. Resten av dagen går i samma lugna tempo som starten. Det viktigaste är att börja det nya året i rätt anda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är trött, irriterad och lite vresig idag. En familjemedlem kan komma med små pikar och det faller knappast i god jord. Om hen var lite smartare skulle hen inse att det bästa man kan göra den här nyårsdagen är att hålla sig så långt borta från dig som möjligt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt pigg för att vara nyåradag. Det finns något sval, krispigt och lovande över den här dagen och du tänker inte slänga bort den på att stanna i sängen. Det blir kanske en promenad, någon utomhusaktivitet och sedan massor av varm dricka och hemmamys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på minst sagt dåligt humör. Det som slutade bra börjar sämre idag. Du vaknar för tidigt och kan inte somna om samtidigt som du vägrar att kliva ur sängen om du inte måste. Dagen blir seg och du har varken ork eller vilja att diskutera med en ettrig släkting som plötsligt hör av sig.

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du svårt att hitta en rytm som passar dig. Du känner dig lite seg och vill helst ta det lugnt men du har lovat att vara med på någon form av aktivitet och nu är det för sent att backa ur. Försök att hålla huvudet högt, tröttheten får du ta itu med senare.

Vågen 23/9-22/10

Du är på diskussions humör idag och du både provocerar och irriterar flera personer i din omgivning med flit. Extra roligt blir det om personerna i fråga har festat loss på nyåret. Se bara till att hålla dig på avstånd när utbrotten kommer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir härligt krispig och en nystart för dig på många sätt. Du njuter av frisk luft och du är gärna ute under dagens ljusa timmar. Idag funderar du mycket över ett beslut som du är på väg att fatta men som du inte känner dig riktigt redo att ta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och annorlunda nystart för din del. Du umgås med människor som du inte känner så väl och du charmar dem med din lättsamma personlighet och din humor. Du märker att du väcker beundran och du gillar känslan av att vara i centrum.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg idag, men det var gårdagen värd. Vad du måste få till är att få ordning på hemmet så att du kan slappna av utan dåligt samvete. En person som du träffade undergår dagen har blivit helt betagen i dig och kommer höra av sig för att hen vill träffa dig igen så snart som möjligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill ut i friska luften så tidigt som möjligt den här dagen och du släpar med dig en vän som motvillig följer med. Det blir en skön inledning på det nya året och du och din vän njuter i fulla drag. Eftermiddagen och kvällen handlar om familjen och om att ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under årets första dag passar du på att vila upp dig så mycket du har möjlighet till det. Du verkar ha saker inbokade den här dagen, det kan röra sig om både arbete eller frivilliga åtaganden. Kvällen handlar om närhet.

Annons