Söndag 2/1

02 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du flera bra initiativ och det känns som du äntligen får den start på året som du vill ha. Du stryker helt enkelt ett streck över 1/1. Under dagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Oxen 20/4-20/5

Du ser inga problem i att hjälpa en vän som råkat i knipa idag. Även om det tar en hel del av din tid så är det värt det bara för att se hur glad hen blir. Kvällen handlar om att njuta av de sista resterna och att frossa i film.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att ta tillbaka något som slank ur dig av bara farten. Ibland blir du irriterad på dig själv att du alltid måste vara så rapp när kommer till svar på tal. Vissa tankar är bättre att hålla för sig själv. Kvällen blir intressant på mer än ett sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Du ryggar tillbaka eftersom du känner en tvekan iför en person som är väldigt påstridig. Vanligtvis brukar du finna hen charmig men idag blir det för mycket. Din vän märker din tvekan och blir sårad av ditt uppförande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir lite dålig stämning när du fräser ifrån mot en person som egentligen inte gjort dig något. Hen tycker du uppför dig illa medan du tycker att hen är okänslig. Kanske borde ni båda ta ett snack om värderingar och etik.

Jungfru 23/8-22/9

Du trasslar in dig i osanningar  idag och det var inte så du ville börja det nya året. Du har alltid varit en person som satsar på ärlighet framför allt så därför känns det mycket värre när du blir påkommen med en lögn. Kvällen blir lugn men väldigt mysig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om kontraster både när det kommer till varmt och kallt och när det gäller ilska och glädje. Acceptera dina känslor och njut av allt vad den här dagen har att bjuda på. Det finns mycket med den här söndagen som är värt att upplevas.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte skryta, men du har svårt att sluta vara stolt över ett barn, en släkting eller en vän som presterar på toppnivå. Egentligen handlar det mest om att du vill att hen ska få den uppmärksamhet som hen förtjänar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland glömmer du bort vad du håller på med och idag är en sådan dag. Du börjar med diverse projekt, men hittar något roligare att göra och de blir liggande. Det här är en indikation på den rastlöshet som du känner så här års. Du kan inte finna ro med någonting.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen går du in ett nytt år med nya förväntningar och en hel del krav på dig själv. Du har saker som du vill göra, saker som du vill bevisa men framförallt finns det saker som du vill uppleva det här året. Idag börjar du planera för ett flertal av dessa aktiviteterna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen passar du på att fixa med lite småsaker i hemmet. Det blir en dag som springer iväg. Har du möjlighet så passar du även på att träffa en vän och ta en promenad eller en fika. Du har ett behov av att få komma ut och röra på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en del saker som du funderar över idag och det mesta rör arbetet. Trots att du har sagt till dig själv att släppa jobbet när du är ledig så kan du inte låta bli att grubbla. Kanske är det lika bra att rucka på den regeln och tillåta dig själv att ta tag i de saker som gnager på ditt samvete.

Annons