Måndag 3/1

03 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är lite förvirrad den här måndagen. Det finns saker som du räknar med att göra men av olika anledningar så får du ändra eller modifiera i dina planer och det ställer till problem. Saker går inte riktigt din väg just idag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en intensiv historia där du förväntas vara på flera ställen på samma gång. Som tur är så vet du hur du ska hantera situationen utan att stressa upp dig. Idag får du både feedback och positiva nyheter av din chef.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner ett behov av att rättfärdiga dig själv idag trots att du egentligen inte gjort något fel. Det handlar om att du har en känsla av att vissa personer är missnöjda med dig och det har du svårt att acceptera. Ibland är det bättre att inse att man inte kan göra alla människor nöjda.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte höra talas om en person för de såren är fortfarande för färska, ändå tycks hens namn dyka upp överallt. Det är som om ödet vill att du ska konfrontera din sorg och frustration. Ibland är det enklare att följa den väg som stakas ut åt dig än att kämpa emot. Du kommer ändå ge vika till sist.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen är du full av energi och har en massa idéer, en del riktigt bra med andra är kanske inte så genomtänkta som de skulle vara. Tyvärr lyssnar du inte på den feedback som du får. Det du hör är bara det som är negativt.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om en lekfullhet och en vilja att testa nya saker. Det blir en bra, men lite annorlunda inledning på årets första vecka. Har du gett nyårslöften som kommer du sätta igång och infria dem redan idag. Du vill gå in i 2022 utan fördomar och full av hopp.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om familjen och om er förmåga att kunna hålla sams. Det är inte alltid så enkelt att samsas, särskilt inte under helgerna då man ofta är tätt inpå varandra under lång tid. Du brukar ha tålamod, men idag tryter det och du surnar till på allvar.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir en rolig och varierande dag där du hinner med en hel del nytta men du har också roligt. Jobbar du får du spendera tid med en kollega som alltid får dig att le. Är du ledig är det sannolikt dina vänner som står i centrum för din uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen roar du dig med att reta en person som är lite snarstucken just nu. Hens brist på tålamod i kombination med att du är uttråkad gör dig till en riktig retsticka. Tänk på att när du provocerar på det här sättet så får du vara beredd på hämnd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter väldigt mycket just nu, särskilt om du är ledig. Du känner inte av restriktionerna på samma sätt som många andra. För dig är en begränsad umgängeskrets inga problem, tvärtom tycker du att det är skönt att ha något att skylla på när du egentligen vill vara ensam.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite rastlös, särskilt om du har varit ledig en längre tid. Du har svårt att slappna av med en bok eller film på dagen. Du vill aktivera dig, men det finns begränsat med saker som du kan göra. För att bryta ledan passar du på att ta en kortare utflykt

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer saker hela tiden den här tisdagen. Du har så mycket i huvudet att det finns en risk att du glömmer något som du lovat att göra eller följa med på. Din vän blir besviken på dig att du inte prioriterar det här mer.

Annons