Tisdag 4/1

04 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att göra saker ihop. Du har en möjlighet att utveckla dig och få ny inspiration men då måste du våga tänka utanför ramarna och vara obekväm. Kvällen handlar om en vadslagning eller en lek.

Oxen 20/4-20/5

Du har känt dig piggare. Det här är inte det bästa sättet att påbörja ett nytt år men du är inte så förvånad. Sjukdiomar på jobbet har lett till att alla andra får jobba dubbelt så hårt. Är du frisk är du antagligen överarbetad annars är du antaglien på väg eller redan sjuk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar olika alternativ den här tisdagen. För dig är det viktigt att känna att du har en möjlighet att välja även om du inte har det. Kvällen blir intressant eftersom du på sätt och vis tvingas konfronteras med dina rädslor.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inte så mycket du kan gör den här dagen mer än att försöka hänga med i tempot. Det är mycket som ska hinnas med och tiden är knapp. Återigen har du lyckats skjuta upp något som du skulle ha gjort tidigare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att se tiden an och om att ha förtröstan vilket kan vara lite knepigt den här perioden. Du är inne i en period då det händer mycket omkring dig och ett flertal av sakerna uppfattar du som negativa även om de kan föra med sig något bra i längden.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du fundera över vilken väg du vill att ditt liv ska ta det här året. Det kan handla om privata utmaningar men också om mål som har med karriären att göra. Kvällen blir lite småtråkig.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att göra fel idag samtidigt som du inte vill be om råd. Du är stolt och du känner ett behov av att klara av saker på egen hand. Det här är en dålig kombination eftersom du ger dig in i uppgifter som du inte testat på tidigare och som skulle gå mycket smidigare om du tog direktiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om utmaningar och om att försöka få saker att fungera så smidigt som möjligt. Oavsett om du jobbat i mellandagarna eller om du varit ledig så har du halkat efter en del på arbetet och nu gäller det att ta igen det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en tendens att se att glaset är halvfullt istället för tvärtom men idag så känner du att det vänder och att du går in i en period där du börjar uppfatta saker som mer positiva. Håll fast vid den här känslan, den är bra för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att hinna med så mycket som möjligt på kort tid. Du har både privata mål och mål som har med arbetet att göra och du vill hinna med det innan du tar resten av dagen till att vara social med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att orka med. Det är mycket både på jobbet och privat. Har du varit ledig så har du troligtvis lite mer energi än om du arbetet under hela jul och nyår. En kommentar från en chef gör dig både lite förbryllad och glad på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar både om att strata upp och om att avsluta. Det blir en blandad dag som bjuder på några intressanta upplevelser men också på en hel del slentrian. Kvällen handlar om att samla sina tankar och om att sätta mål inför 2022.

Annons