Onsdag 5/1

05 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som tvekar en hel del just nu och det kan påverka dagens arbete. Om du var lite mer målmedveten skulle jobbet löpa på smidigare men som det är nu så uppstår det gång på gång problem som du inte riktigt orkar ta itu med.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig allmänt matt och har svårt att aktivera dig. Den här dagen handlar mer om att överleva än om att göra något konkret. Det blir en lugn dag där du tar en sak i taget och undviker allt vad stress heter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara empatisk mot en kollega som du tycker har betett sig oansvarigt och som nu får ta konsekvenserna av sitt uppförande. Du försöker uppbåda lite medkänsla men innerst inne är du snarare skadeglad.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser igenom en lögn idag och det gör dig besviken att den här personen inte har ryggrad nog att vara ärlig. För dig ärlighet en egenskap som du värderar mycket högre än annat. Kvällen handlar om öppna samtal med en vän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tvekar bara för att försöka och sedan börjar tveka igen. Din velighet kommer från Vågen och ställer till bekymmer för dig den här onsdagen. Du behöver inte vara så velig, lita på att du kan din sak och håll fast vid din ursprungliga plan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inne i en period då det händer mycket både privat och på jobbet så det gäller att du har orken och engagemanget att hänga med. För dig handlar den här dagen främst om att se möjligheter och om att våga ta för sig.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att säga ifrån till en person som vet hur hen ska linda dig kring sina fingrar. Du vet att du är väldigt svag för hen, men samtidigt känner du att det är något som du inte vill eller kan förändra. Kvällen blir trevlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du säger ifrån till en vän som har problem med att skilja på rätt och fel. Hen har alltid haft lite dubbelmoral men nu börjar den sidan blomma ut ordentligt och du inser att hen mer och mer håller på att bli en person som du inte gillar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns romantik i ditt tecken, särskilt för nyblivna singlar. Du möter en person som gör ett djupt intryck på dig och som fångar ditt hjärta med sin charm och sin humor. Även om det inte leder till något så är det en trevlig flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under onsdagen har du fullt upp med att hinna med ett ganska gediget schema samtidigt som du börjar känna dig lite hängig. Har du folk i din närhet som är sjuka finns det en risk att du också blir det. Försök att dra ned på tempot och tillåt dig att vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då det sker mycket både privat och på jobbet Det mesta är saker som du vetat om en tid men det finns och vissa oväntade händelser om både kan pigga upp och få dig att bli mer engagerad än innan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där fokus ligger på detaljer, något som inte är din specialitet. Du har mycket som du vill hinna med och då känner du inte riktigt att du har tid att gott ned dig i småsaker. Kvällen kretsar kring ett löfte som du antingen fått eller gett.

Annons