Torsdag 6/1

06 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir rolig och du har en hel del olika saker som du vill hinna med. Under den här dagen har du ett samtal som du helst vill undvika men som du vet att du bör ta om du ska bevara husfriden. Kvällen handlar om reflektion

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hitta den energi som du behöver den här dagen men du gör ditt bästa och du försöker att behålla din positiva syn på det mesta. Under eftermiddagen avslutar du ett projekt som du påbörjat tidigare under veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ta saker i egna händer. Det är ingen idé att invänta hjälp från annat håll. Just nu går du efter mottot att vara din egen lyckas smed. På arbetet får du feedback på en insats du gjort.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du sova ut ordentligt. För dig är det viktigt att vara utvilad inför den här dagen då har en hel del planer. Kvällen handlar om vänskap, om att göra saker för varandra och om att lyssna och känna in andra personers känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som ibland agerar lite väl impulsivt och inte alltid så genomtänkt. Så är det idag. Du går mycket på känsla och inte alltid på sunt förnuft. Dagen handlar även om att vara ärlig mot dina känslor och om att försöka hitta en kompromiss mellan dig och din kära eller en familjemedlem.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen försöker du strukturera upp ditt schema lite och det går så där. Du har främst problem med de bitar som involverar andra än dig själv. Kvällen blir lagom social. Du träffar personer som du inte sett på länge.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag som fokuserar på framtiden. Idag planerar du inför våren och inför sommaren. Under den här dagen träffar du en person som imponerar på dig. Kvällen handlar om sunt förnuft.

Skorpionen 23/10-21-11

Du dras till komplicerade personer just nu och periodvis blir det riktigt jobbigt. En del av de här människorna har en tendens att ta mer än de ger. Vad du borde fundera på är om de är värda den energi du lägger ned på dem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns så mycket du vill säga en viss person, men du vet inte riktigt vart du ska börja. En idé är att prata fritt ut ur hjärtat. Kvällen handlar om att motivera sig själv och om att blicka framåt. Kvällen blir intressant och upplysande.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du kanske tänker lite fel, men du vet inte riktigt hur du ska förändra ditt sätt att resonera. Kanske vore det enklare om du pratade med en person som har liknande erfarenhet som den som du går igenom just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Kvällen handlar om att säga ifrån och inte vara rädd för att såra. Ibland kan du stänga in dina känslor och det skapar mer förvirring än om du är öppen med vad du känner. Kvällen handlar om en framtidsdröm som du vill dela med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du byter åsikter med en person som tänker väldigt lika med dig. Genom att bolla idéer får du lite perspektiv på hur du ska tänka. Kvällen handlar om att vara bestämd och om att inte tveka.

Annons