Fredag 7/1

07 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn fredag där du får chansen att reflektera över vissa val som du nyligen gjort eller som du är på väg att göra. Den här dagen tar en intressant vändning under kvällen då du får höra lite chockerande nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Du är fortfarande trött trots att du känner dig lite bättre idag. Din energi är borta men det finns en massa vilja att åstadkomma något så du pressar dig själv lite lagom mycket för att komma lite närmare ditt mål. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer mycket i ditt liv just nu och du har fullt upp med att hänga med i alla svängar. Den här fredagen får du ett besked av något slag och det här beskedet kan förändra hur du ser på vissa saker i ditt liv.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här fredagen har du lätt att hamna i ganska vilda diskussioner med dina vänner eller kollegor. Mars position gör dig kortare i humöret än du brukar vara och det finns en risk att det går ut över fel personer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Det finns en härlig värme och närhet i ditt tecken just nu som skiner igenom i nästan allt du gör. Under eftermiddagen får du höra av en vän att något du tagit för givet inte är lika självklart längre.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att lyssna på andra personer idag eftersom du fokuserar all din energi på att få saker gjorda. Under dagen inträffar det incident som du gör ditt bästa för att städa upp trots att det inte är du som orsakat den.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och utvecklande trots att det är relativt lugnt. Du passar på att lära känna vissa personer lite bättre och det visar sig att det är människor som både inspirerar med sin kunskap och som utmanar på ett bra sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen ger dig en hel del att fundera på. Du får reda på vissa fakta som förändrar ditt sätt att se på en viss situation. Hela den här händelsen ger dig en rejäl tankeställare. Kvällen blir annorlunda och upplyftande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir kanske inte så som du föreställt dig den men den för med sig goda nyheter och en känsla av förändring, något som du verkligen längtar efter just nu. Kvällen handlar om att läsa mellan raderna, något som inte spelar på dina styrkor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite långtråkig fredag eftersom du kan tvingas ställa in de planer som du gjort. Du har haft så mycket du velat se fram emot den här veckan men av olika skäl verkar många aktiviteter som du planerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag även om den blir ganska lugnt. Har du själv varit dålig eller har sjuka anhöriga så verkar det vända den här dagen och de vara på bättringsvägen. Kvällen handlar om att anstränga sig för familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en trött person som inte orkar med gräl eller diskussioner idag. När en familjemedlem försöker att konfrontera dig så drar du dig undan men hen tar det bara som ett bevis på att du har dåligt samvete. Ni borde rensa luften mellan er.

Annons