Lördag 8/1

08 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du resonera med en person som har väldigt starka åsikter och som sällan kompromissar. Det här kan bli en utmaning, du måste både vara övertygande och inlyssnande på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en motiverande lördag där du har mer energi än du haft på länge. Trots at du känner dig pigg så försöker du ta det lugnt så att du inte ska överanstränga dig själv. Du har lärt dig att skynda långsamt är det bästa konceptet just nu. Kvällen blir härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att komma ut och röra på sig idag. Om du har energin kan du ta en kortare promenad bara för att få lite miljöombyte. i övrigt en lugn dag som handlar om att samla krafter och om att hitta tillbaka till sig själv. Kvällen bjuder på överraskande god mat.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag som bjuder på varierande aktiviteter. Du har mycket du vill hinna med den här lördagen så du ser till att boka in ett tajt schema. Under dagen springer du på en person som du inte sett på länge och det blir ett möte som väcker heta känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att göra rätt idag även om det delvis innefattar att stå till svars för gamla synder. Du ogillar att behöver erkänna att du haft fel, men i det här fallet tjänare du mer på att vara ödmjuk än på att hålla fast vid dina principer.

Jungfru 23/8-22/9

Du ogillar att behöva vara beroende av andra men idag ligger det i ditt intresse att samarbeta. Det blir en ganska kaotisk dag som bjuder på en hel del olika upplevelser. På kvällen träffar du en vän som bekänner färg.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om modiga val och om att stå för sina åsikter. Det blir en intressant dag där du lyckas att få dina närmste att enas trots att alla från början hade väldigt olika åsikter. Din förmåga att kunna skapa kompromisser är legendarisk.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en dag som handlar om aktivitet och om att vara utomhus så mycket som vädret tillåter. Du har en hel del saker som du måste ta itu med så det är bra att du ser till att dela in dagen i olika delar och att du sätter tidsgränser för varje sak du ska utföra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kommer på en nära vän med att ljuga men du vet inte riktigt hur du ska kunna konfrontera hen. Du vet att hen går in i försvarsläge så fort hen känner sig hotat. Något hen upplever idag när du ställer hen mot väggen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att se möjligheter och om att hålla fast vid sina drömmar. Det blir en dag som bjuder på både utmaningar och segrar. Idag hör en person av sig med goda nyheter och du känner dig ännu mer motiverad än du gjorde innan.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan lite idag. Det har varit många människor tätt inpå den senaste tiden och du känner att du inte får det utrymmer du behöver. Kanske en promenad i skogen eller ett par timmar med en hobby skulle göra susen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta saker för givet och om att inte kunna leva upp till andra personers förväntningar. Det blir en omvälvande dag som ändå slutarväldigt bra. Kvällen handlar om vänskap och om att hålla ihop.

Annons