Söndag 9/1

09 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser möjligheter där ingen annan gör det och det är en av dina starkaste tillgångar idag. Genom att behålla din positiva inställning så lyckas du vända problem till utmaningar som för något gott med sig. Kvällen handlar om att försöka och om att lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att se hur du ska orka jobba nästa vecka och det är väldigt viktigt att du lyssnar på din kropp, särskilt om du nyligen varit sjuk. En vän finns vid din sida och stöttar dig under hela den här perioden. Kvällen blir lugn men mysig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser ingen möjlighet att säga nej till en förfrågan som du får. Du försöker dra dig ur men inser snabbt att det kan misstolkas för missnöje. Vad ditt problem är just nu är snarare tidsbrist än att du inte vill ställa upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en ganska positiv inställning till det här året avsett hur du mår just nu. Du vet att du tagit ett rejält kliv framåt när det gäller att mogna och att den här resan har hjälpt dig att inse vad som är viktigt i ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara aktiv och om att ha kul. Du umgås gärna med dina vänner idag och finns det möjlighet så ägnar du dagen åt vinteraktiviteter. Kvällen handlar om att bevara en hemlighet, något som inte är din starkaste sida.

Jungfru 23/8-22/9

Du har gått vidare från en viss relation, men frågan är om personen ifråga har gått vidare från dig? Idag inser du att hen inte kan eller vill släppa taget om något som du insett är dött sedan länge. Nu bör ni tala ut om era känslor.

Vågen 23/9-22/10

Det finns kärlek, värme och närhet i ditt horoskop just nu. Du känner så mycket glädje, särskilt när du umgås med en viss person. Den här dagen är inget undantag. Träffar du din vän då blir det en bra dag oavsett vilka utmaningar som du möter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är ganska få som håller ställningarna på jobbet just nu så därför ser du knappast fram emot kommande vecka eftersom du vet att den kommer att bli slitsam. Den här dagen blir en dag då du lever i nuet så mycket som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du söker råd och tröst hos en person som är ganska dålig på allt som har med empati att göra. Försent inser du att du kanske lutat dig på fel person. Du får helt enkelt reda ut dina egna problem utan stöd och hjälp från din vän. Kvällen blir rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

På söndagen finns det en risk att du känner dig lite hängig. Vad du ska göra just nu att lyssna på din kropp och inte överanstränga dig. En kollega och en vän hör av sig med ett väldigt frestande förslag den söndagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hänga med i svängarna i din familjs något labila humör. Om en person strålar så kan du ge dig på att någon annan är rasande. Just nu är ingen av dina familjemedlemmar i fas med varandra. Kvällen handlar om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan goda rådd idag. Du känner att du måste lösa dina problem på egen hand utan inblandning från någon annan. Det blir en intressant dag där du tvingas att inse vissa saker om dig själv och fundera ut hur du ska kunna förbättra de här sakerna.

Annons