Tisdag 11/1

11 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du få en chef att arbete i en mer demokratisk riktning men just den här personen föredrar diktatur framför demokrati. Du märker att hen inte tänker kompromissa på några av sina punkter trots att hen uppenbarligen inte har medarbetarna med sig.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite lugnare än måndagen och du börjar sakta men säker få kontroll över situationen. Du försöker att undvika att vara kritisk mot det arbete som utförts i din frånvaro, men inombords så suckar du högt. Kvällen blir trevlig men stillsam.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker komma ingång med dina nyårslöften idag och det kan vara allt från en smartare livsstil till att ta till vara på din familj lite mer. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Under den här tisdagen får du höra ett otroligt rykte.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu är det mycket intriger i din umgängeskrets och hur du än försöker hålla dig utanför så dras du in mot din vilja. Mycket handlar om att du inte har orken att stå emot skvaller och spekulationer. Du har goda intentioner men du älskar helt enkelt skvaller för mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan uppför dig som en småunge och det gör du idag. Du känner dig förolämpad och ratad vilket gör att du blir tjurig och faktiskt lite orättvis. Du är en känslomänniska och när du är på det här humöret så fattar du även beslut med hjärtat snarare än med förnuftet.

Jungfru 23/8-22/9

Ingen märker hur det är med dig idag och det gör dig lite ledsen. Du hade hoppats att någon skulle ta sig tid och fråga dig, men du bär din smärta inombords och en alldeles för bra fasad utåt. Kvällen handlar om att slicka sina sår.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir intressant och bjuder på en del utmaningar. Mycket handlar om att du inte hinner med allt som du åtagit dig och det gör att du antingen måste be om hjälp eller arbeta över. Kvällen blir givande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att fatta beslut den här tisdagen. Du är alldeles för ambivalent för ditt eget bästa. Vad du borde göra är att tvinga dig själv att hålla dig till det första beslut som du fattar. Det är när du börja vela och ändra dig som du får problem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir rasande på en släkting för hens nonchalanta beteende. Du vet att hen kanske inte alltid tänker igenom sitt agerande fullt ut men du tycker att det är en klen tröst i det här sammanhanget. Kvällen handlar om att hålla fast vid något som betyder mycket för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en förmåga att bli lite velig idag och det beror på att två unika och underbara möjligheter erbjuds dig och att du egentligen inte vill behöva välja. Kvällen handlar om vänskap, om att hålla sams och om framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns personer som man aldrig förlåter och en sådan person från ditt förslutna dyker upp idag. Hen har sårat dig alldeles för många gånger för att det ska vara vatten under bron oavsett hur många år som går.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en humor och en glädje i ditt tecken som hjälper dig även när det är tufft på jobbet och frustrerande hemma. Idag möter du en ny kollega som hjälper dig att plocka fram leendet igen och som får dig att bli lite extra varm när ni ses.

Annons