Onsdag 12/1

12 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen möter du på hårt motstånd när du försöker presentera en idé som du har. Du blir förvånad eftersom du trodde att den här personen skulle vara den som först stöttade dig. Du inser att man aldrig riktigt lär känna en annan människa helt.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att vara så uppriktig som du vill idag och det beror på en känsla som du har i magen och som får dig att hålla tillbaka vissa delar av sanningen. Du är klok som litar på ditt sjätte sinne, det hindrar dig från att göra ett allvarligt misstag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så framgångsrik som du hoppats på men det blir ändå en bra onsdag som för med sig en hel del positiv energi in i ditt horoskop. Under den här dagen får du möjligheten att försvara något som du tror starkt på.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som vill veta allt, i alla fall när det kommer till andra personers hemligheter och mörka sidor. Idag börjar du gräva i något som kan för med sig både sorg och smärta bara för att du inte har vett att hålla dig utanför.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika sätt att bemöta människor på och idag väljer du att visa att du är Alfa och att det är du som bestämmer. Oavsett om det är i ett grupparbete, i ett vänskapsgäng eller i familjen så sätter du ned foten ordentligt.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och givande onsdag där du lyckas över förväntan med ett projekt som du påbörjat tidigare i december. Tack vare din noggrannhet och din förmåga att delegera så går det över förväntan idag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om möjligheter och att se människor för vilka de är snarare än att ha för höga förväntningar på dem. Du är varken dömande eller särskilt påtryckande vilket är en av anledningarna till att människor oftast fattar tycke för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir givande men också jobbig. Du får tvinga dig själv för att du ska orka med. Det var länge sedan som du utövade den här typen av press på dig själv. Kvällen blir informativ och väldigt berikande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig undan en viss person för hen har gjort dig besviken. Egentligen vore det bättre att informera hen om varför hen har fallit i onåd än att bara skära av kontakten. Sanningen är den att du inte orkar med konfrontationer just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en förväntan i ditt tecken just nu. Det är så mycket som är på gång i ditt liv men inget har riktigt slagit in än. Under den här helgen har du massor av spännande aktiviteter inplanerade och du ser verkligen fram emot både den och mot morgondagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn dag där du inte gör mer än du måste. Det handlar egentligen om att du är väldigt trött men att du inte riktigt har tid att vila så mycket som du skulle önska. Idag försöker du fixa en speciell present till en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att inte lyssna på argument oavsett om det är logiska eller känslomässiga. Det handlar om att när du väl fått en idé din skalle är det svårt att avstyra den oavsett hur mycket som talar emot den. Din envishet kommer från jord och är här för att stanna ett bra tag.

Annons