Torsdag 13/1

13 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen passar du på att fira en person som fyller år eller har namnsdag. Det blir kanske inte så mycket mer än grattis och en kaka till kaffet, men det är tanken som räknas. Hen blir rörd att du kommer ihåg och att du anstränger dig.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget som ska få fel idag. Du har den här dagen noga planerat och du ser till att varje del av din plan verkställs. Det blir också en mysig dag med fokus på en person som betyder allt för dig. Det är roligt att skämma bort någon du tycker om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen försöker du diskutera med en person som inte lyssnar. Hens förmåga att ignorera dig både sårar och gör dig arg på samma gång. Kvällen handlar om att det lugnt och om att samla krafter inför kommande prövningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser på när en vän gör bort sig väl medveten om att du kunde ha förhindrat hela situationen. För dig blir det lite skadeglädje eftersom din vän gång på gång struntat i dina råd och själv försatt sig i den ena problematiska situationen efter den andra. Du är trött på att städa upp efter din väns misstag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen har du massor att göra så det gäller att du har högt tempo redan från morgonen något som rimmar illa med den morgontrötta Lejonet. För dig är det viktigt att försök få ordning på din något snedvridna dygnsrytm.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig och varierande torsdag där fokus ligger på att jobba hårt men också på att ta hand om personer som du älskar och som står dig nära. Den här dagen handlar också om att försök byta en julklapp eller en present du fått utan att givaren upptäcker det.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite trött just nu och et högt tempo på jobbet hjälper knappast upp den känslan. Under eftermiddagen får du ett tips som kan hjälpa dig att hantera den här situationen lite bättre. Kvällen handlar om att blicka framåt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser irriterad ut och det kan skrämma en vän som försöker närma sig dig med ett problem du hen har. Du är en person som kan vara betydligt mer respektingivande än du avser att vara. Kvällen handlar om att ha roligt och om att synas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant dag som utvecklas till en utmaning och till ett löfte på samma gång. Vad du behöver göra är att visa vad du går för och det gör du bäst genom att fokusera och låta din intelligens få göra grovjobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är din dag, särskilt tidigt födda Stenbockar njuter lite extra den här torsdagen. Du får massor av uppmärksamhet och du gillar verkligen att stå i centrum. Idag får du också ett förvånande men väldigt glädjande besked av något slag. Kvällen blir magisk men väldigt sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är en speciell dag idag och du tänker se till att den uppmärksammas för vad den är. Oavsett om du arbetar eller är ledig så har du siktet inställt på att göra saker unika och annorlunda. Kvällen handlar om familjen och om att umgås tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att hantera en del information som du kommer över idag. Du trodde du var redo för den här typen av utmaningar men det visar sig att du inte är det ännu. Kvällen handlar om att se tiden an och om att våga lita på din magkänsla.

Annons