Fredag 14/1

14 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Nära skjuter ingen hare, det är ett begrepp som du kommer bli väl bekant med den här fredagen. Du inser att du nästan lyckats med en svår uppgift men att det kommer krävas träning för att utveckla din förmåga ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen tar du det lugnt och försöker komma i fatt. På arbetet är det lagom högt tempo och hemma har du en massa mindre projekt som du vill avsluta. Se till att inte överanstränga dig. Du behöver tid att vila och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser olika möjligheter idag men det viktigaste är att du fokuserar på en sak i taget och inte blir för splittrad något du blir rätt så ofta. Under dagen möter du en person som har några goda råd till dig. Lyssna på dem, du kan vinna mycket tid på att vara flexibel.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att göra saker på rätt sätt. Om du försöker att inte stressa utan tar en sak i taget så kommer du upptäcka att livet blir enklare. Kvällen handlar om ett viktigt samtal och ett beslut du måste fatta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är för trött för att orka ta tag i olika problem idag. Vad du vill är att fokusera på en sak i taget, på så sätt känns det som du har mer kontroll. En vän med många problem söker upp dig för att få vägledning och råd. Hen har alltid kunnat lita på dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga fråga och om att försöka. Det blir en bra men intensiv dag där du inte hinner med ens hälften av allt du planerat. I ditt fall är det bra att sänka ambitionsnivån en aning, i alla fall nu när du inte har lika mycket energi som d brukar ha.

Vågen 23/9-22/10

Du blir väldigt irriterad på en person som har svårt att fokusera. Hen har alldeles för många järn i elden just nu och det gör att resultaten på det hen levererar är sämre än vanligt. Problemet är att hen menar väl men det blir så fel ändå.

Skorpionen 23/10-21-11

Du synar en bekant i sömmarna. Du har länge misstänkt att hen ljuger men du är först nu du har fått bevis på det och kan ställa hen mot väggen. Under kvällen passar du på att social och umgås med dina vänner. Det blir en bra kväll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig undan en person som sårat dig men du tiger om ditt missnöje. Din vän är oförstående eftersom hen inte märkt att hen gjort dig illa. Ibland är det bättre att vara lite mer rak än att hålla sitt missnöje inom sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om dig idag också. Du går in i en positiv period där du får massor av kärlek och uppmärksamhet. Idag överraskar dina vänner dig med något som gör dig både glad och rörd på samma gång. Kvällen blir härlig men alldeles för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera att en vän inte kan eller vill ställa upp på dig. Du tycker att du gjort så mycket för den här personen att den här lilla tjänsten inte är för mycket begärt. Kvällen blir intressant.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen bjuder på varierande utmaningar och en hel del skratt när saker inte går som du tänkt dig. Som tur är du både öppen för förändring och för nya samarbeten. Kvällen handlar om närhet, om kärlek och om vikten att kunna bjuda på sig själv.

Annons