Lördag 15/1

15 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en ganska lugn dag där du hinner med det mesta som du tänkt att göra och ändå har utrymmer för lite nöjen på eftermiddagen och kvällen. På lördagen får du höra nyheter om en vän och de nyheterna gör dig lite förvånad och arg på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv eftersom du har en hel del aktiviteter inplanerade den här dagen. Det handlar både om arbete och om nöjen. Arbetsmässigt kan vara handla om ditt jobb eller ett projekt som du påbörjat hemma. Kvällen blir social, full av skratt men också lite allvarlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du att ta det lugnt. Är du ledig kan det till och med hända att du inte ens lämnar hemmet. Du behöver hämta energi och komma ikapp mentalt. Det blir en skön dag som bjuder på värme och närhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du utgår ifrån att en vän har fel och i det här fallet är det ett ganska dumt antagande. Hen har mer information än hen delar med dig så lita på din vän i det här fallet. Kvällen handlar om en fest och om att umgås med människor du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget du kan göra åt det rykten som just nu florerar. Även om du skulle dementera dem så kommer du upptäcka att din förnekelse snarare spär på ryktet än stävjar det. Det bästa du kan göra är att ignorera skvallret och tillåta dig att ha en bra lördag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska kaxig idag och det kan på sätt och vis bli ditt fall. Du kastar dig in i något som du verkligen inte behärskar men med ett glatt övermod och en orubblig tilltro på dig själv. Även om det blir pannkaka av allt så är det ingen katastrof, det viktigaste är att du bevisat för dig själv att du vågade.

Vågen 23/9-22/10

Du tar saker för givet idag och det kan leda till fler missförstånd. Vad du borde göra är att ta reda på fakta innan du drar några slutsatser. En vän har relationsproblem och hen vänder sig till dig för att få råd. Du tycker det är jobbigt eftersom du är vän med båda parter i det här förhållandet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir kreativ och härlig. Du tillbringar gärna ett par timmar utomhus och njuter av krispigheten i vintern. Du är egentligen inte en vän av kyla, men just nu tycker du att det är uppfriskande med kalla vindar. Det får dina tankar att klarna. Kvällen blir underhållande.

Skytten 22/11-21/12

Det finns inget som heter skynda långsamt i din värld. Antingen är det full gas eller total passivitet. Idag är det full rulle som gäller. Du har tempo från det att du vaknar till det är dags att sova igen. Dina vänner eller din partner kan bli utmattade av din energi. Försök att sakta ned tempot lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir magisk. Från det att du vaknar till det att du går och lägger dig händer det saker. Dagen handlar om både nya upplevelser och om att umgås med släkt och familj. Lördagen kantas av allt från god mat till härlig musik och roliga, nya inspirerande människor. Du får även riktigt bra nyheter den här dagen.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Allt sker på en gång den här lördagen och det kan stressa upp dig. Vad du borde göra är att försöka ta det lite lugnt och slappna av men det kan vara svårt eftersom du känner ett krav på dig att hinna med så mycket som möjligt. Kvällen blir trevlig och lagom sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en konflikt i ditt tecken idag. Det handlar om en person från det förflutna som stör i din nuvarande vardag. Det här är ett gammalt spöke som vaknar till liv ibland. Ett minne som väcks av en doft eller musik och din vän ser din reaktion vilket skapar en klyfta mellan er.

Annons