Söndag 16/1

16 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser tiden an just nu. Genom att inte planera in för mycket den här dagen lyckas du med konststycket att både vila upp dig och vara lagom social på samma gång. Det blir en dag som går i vänskapens tecken.

Oxen 20/4-20/5

Du är seg den här dagen, men det visste du nästan om att du skulle vara. Det har varit en tuff start på det här året med vacklande hälsa och mycket på jobbet. Som tur är så har du en förmåga att kunna växla om upp utan att för den sakens skulle bli mentalt uppjagad. Kvällen blir riktigt härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser fram emot att träffa en viss person och därför bli besvikelsen så mycket mer påtaglig när det bli inställt gång på gång. Det kan vara sjukdomar, oväntade händelser eller dubbelbokningar som ställer till det. Idag lyckas ni äntligen få till er efterlängtade date.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir arg och upprörd när en person som du knappt känner kritiserar ditt beteende. Tyvärr så dyker svar på tal upp långt efter att händelsen är utagerad och det gör frustrationen ännu större. Kvällen handlar om en hemlighet som du vill dela med dig av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är gärna utomhus och fysiskt aktiv idag. Du behöver få röra på dig för att känna att du lever. Det har varit en tid av passivitet, antingen på grund av sjukdom eller på grund av tidsbrist och det gör dig rastlös. För Lejonet är en aktiv livsstil nästan ett måste om du ska må bra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är upprörd men du är noga med att inte visa något utåt. Det är en person som har klampat in på ditt område antingen på jobbet eller privat och du lyckas inte göra dig av med hen hur du än försöker. Det här är ett problem som kräver planering och en strategi.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om mod och om att ta risker något som egentligen inte är ditt område. Du gillar att ha garantier och att köra med dubbla säkerhetsbälten men idag inser du att för att vinna måste du våga förlora.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir ingen rolig söndag eftersom du både är vresig och trött. Vad du skulle behöva göra är att lyssna på din kropp och ta en dag där du inte gör någonting annat än att reflektera och hämta krafter. Tyvärr är den typen av passivitet inget för dig utan det finns snarare en risk att du gör tvärtom.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att samla ihop sig och om att planera framåt. Du har vissa saker som du vill göra den närmaste tiden men för att kunna ha roligt måste du känna att du är klar med alla måsten vilket kräver en strategi. Du brukar inte vara den som planerar, men du känner att du inte har något val.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött idag, inte bara fysiskt utan även känslomässigt. Stenbocken är inte särskilt social så den senaste tiden som varit full av aktiviteter och vänner tar ut sin rätt. Den här dagen ägnar du gärna åt två saker. Att ta det lugnt och vila och att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du träffar en vän som du inte sett på länge idag oh det blir en trevlig upplevelse. Det var länge sedan som du var så avslappnad och bekymmersfri som du är just den här söndagen. Du känner att en rolig men samtidigt krävande period ligger bakom dig och nu kan du börja blicka framåt på våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du grälar med en yngre vän eller släkting idag. Ni ser på livet på väldigt olika sätt och det gör hela situationen extra jobbig. Du tycker att hen har alldeles för bråttom att växa upp medan personen ifråga fokuserar framåt istället för att leva här och nu.

Annons