Tisdag 18/1

18 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir intressant eftersom den bjuder på en lite ovanlig tankeställning. Du tvingas att omvärdera mycket av de saker som du tagit för givet och det blir på sätt och vis ett uppvaknande. Kvällen handlar om att ta hand om en person som mår dåligt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen börjar kännas normal igen. Äntligen så fungerar saker som de ska och du kan börja ägna dagen åt struktur och åt att planera framtiden. För dig är den här typen av lugn och ro på arbetet väldigt värdefull eftersom du kommer ikapp med sådant du ligger efter med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen tvingas du konfrontera dina rädslor. Det handlar mycket om att bli ignorerad och att du inte får den hjälp du behöver när du ber om den. Under dagen kommer du att upptäcka att du faktiskt är mer kapabel än du ger dig själv cred för.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en möjlighet att du tappar tråden idag och då kan det blir väldigt förvirrande. Månen har ett starkt inflytande på ditt tecken just nu och gör dig mer emotionell och disträ. Eftersom Månen är din härskarplanet så påverkar den här konstellationen dig mer än de övriga tecknen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du säkerställa vissa saker. Det kan gå smidigt eller bli en väldigt jobbig process lite beroende vilka personer du måste samarbeta med. Du har vissa kollegor som tänker precis som du gör medan andra verkar mest vilja sätta sig på tvären av princip.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att vara modig när det kommer till en privat situation. Du brukar sällan ta initiativet, särskilt inte om du är kvinna. Jungfrun kan vara väldigt traditionell på det viset. Idag så känner du att du står vid ett vägskäl där du antingen ger upp hoppet eller tar saken i egna händer.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen gäller det att hitta balans. Efter en turbulent tid behöver du få landa i vardagen och hitta tillbaka till de rutiner som blivit en livlina för dig den senaste tiden. Rutinerna skapa en känsla av kontinuerligt flöde i en annars föränderlig situation.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du säger emot nästan alla du möter idag och det skapar en spänd stämning. Du brukar sällan vara så här motsträvig när det gäller förändringar men den senaste tidens emotionella berg och dalbana både privat och på arbetet gör att du längtar efter en stabilitet i vardagen.

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen kommer det in en våg av energi som kommer att hjälpa dig igenom hela den här veckan. Efter en period av trötthet känns det äntligen som du vaknar till liv igen. Idag får du även en försmak av våren.

Stenbocken 22/12-19/1

Det händer mycket i ditt liv just nu och du har svårt att strukturera din vardag på ett effektivt sätt. När du tänker på alla måsten blir du istället handlingsförlamad och orkar inte ta itu med någonting. I ditt fall är det bättre att inte tänka utan bara beta av en sak i taget.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en misstänksamhet i ditt tecken som inte brukar finnas där. Det handlar om att du känner att en person har överskridit sina befogenheter men du kan inte riktigt bevisa dina misstankar. Det här är en delikat situation som bör hanteras med en lätt hand.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen säkerställer du att du har rätt i dina antaganden innan du går vidare med ett förslag. Det här är ett smart drag som både kommer att bespara dig mycket tid och även en hel del frågor i framtiden. Kvällen handlar om en liten familjekris.

Annons