Onsdag 19/1

19 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är arg den här onsdagen och det handlar främst om att du får nedslag på ett arbete som du lagt ned en hel del engagemang i. Du tycker att kritiken är orättvis, men egentligen borde du bli glad över den här enkla möjligheten att förbättra något som du spenderat så mycket tid på.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen får du äntligen lite lugn och ro hemma. Även om det finns familjemedlemmar som antingen jobbar hemifrån eller som slutar tidigt så får du ändå möjligheten till lite efterlängtad egentid. Spendera de här timmarna med något som berikar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en person som inte är bra för dig och det är en vettig idé. Det som inte är lika bra är ditt osmidiga sätt att hantera situationen. Du bara försvinner utan ett ord till förklaring och det väcker frågor. Personen ifråga är inte den som ger upp i första taget.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen sätter du ned foten på ett väldigt markerat sätt. Du visar återigen hur mycket du prioriterar vissa personer framför andra och det kan skapa en konflikt i din personliga umgängeskrets. Kvällen handlar om en idrott eller en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill ingenting och du är väldigt less på det mesta just nu. Dina kollegor tråkar ut dig, din familj är för mycket och har du en partner finns det en risk att även hen irriterar dig. Vad du behöver är att komma bort ifrån vardagen, helst själv. Ett miljöombyte och lite nya människor skulle göra dig gott.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland har du svårt att se hur du själv har tänkt i en viss frågeställning. Du är en person som ofta har en komplicerad tankekedja som alltid är logisk, men inte helt lätt att hänga med på. Idag hamnar du i en situation där du tvingas konfrontera dina egna beslut och du har ingen aning om hur du tänkte.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och på många sätt berikande onsdag där du får möjligheten att ägna dagen åt något som du tycker är både upplyftande och utvecklande på samma gång. En chef börjar vissa att hen litar mer och mer på ditt omdöme, något som gör dig glad och positiv.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir arg på en kollega idag men du gör ditt bästa för att dölja din irritation. Du har insett värdet av att hålla sams med de personer som du jobbar med och du bygger hela tiden på och förbättrar dina relationer. Kvällen handlar om en person som står dig nära.

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett underligt humör. Du känner ett behov av att få bekräftelse och du är villig att gå långt för uppmärksamhet. Samtidigt så agerar du ganska tillbakadraget och reserverat vilket blir en kontrast till din önskan att få stå i centrum.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir riktigt lyckad. Dels får du en härlig feedback från en mentor, chef eller lärare och dels så träffar du en person som tar dig med storm. Det blir en orkan av känslor som rörs upp och det både fascinerar och skrämmer dig lite att du kan känna så här starkt.

Vattumannen 20/1-18/2

Under onsdagen försöker du boka en resa av något slag och det blir ingen lätt uppgift. Nu i pandemitider är det många parametrar som du måste ta med i beräkningen. Det kan handla om allt från avbokningsskydd till alternativa planer och resvägar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du mår utmärkt idag och det är härligt att se dig så full av energi. En kollega vill gärna utveckla ert samarbete, men du har blivit bränd av den här personens karriärshunger tidigare så du vill helst undvika att jobba med hen. Försök att hitta ett smidigt sätt att säga nej på.

 

Annons