Torsdag 20/1

20 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att hitta rätt balans och om jämvikt mellan arbete och privatliv. Dagen blir intensiv men också väldigt bra. Du utvecklar dig och lär dig nya saker både om andra men inte minst om dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir varierande och ganska berikande. Du umgås med en person som du gillar men som du inte ser lika av mycket som du skulle önska. Under dagen får du ett fint beröm från en chef eller kollega. Kvällen handlar om att fokusera på saker som inspirerar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig mycket för saker som ligger utanför din makt att kunna påverka. Det här ger dig både problem med sömnen och gör att du blir disträ på dagarna. Det bästa är att skjuta problemen åt sidan. Kan du ändå inte påverka så hjälper det inte att oroa sig.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen undersöker du möjligheterna till en förändring på jobbet. Det kan handla om ett schema som du inte är nöjd med eller arbetsuppgifter som du vill förändra. För dig är det viktigt att kunna påverka din situation och det är din chef medveten om. Hen försöker tillgodose dina behov.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du hitta en paus så du kan hämta andan. Det har varit en bitvis intensiv vecka och du behöver mikropauser för att orka med. En kollega har en tendens att gå dig på nerverna just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen försöker du styra jobbet men det går inte som du planerat. Du har svårt att hinna med och det märks inte minst på ditt sätt att hantera en viss stress som uppstår. Du skulle behöva hjälp men du är för stolt för att be om den.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta ställning till en fråga som väckt en del debatt den senaste tiden. Det handlar egentligen mest om ett etiskt dilemma som du genomgår just nu. Kvällen bjuder på en idrott eller träning av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Även om du inte gett något nyårslöfte högt så har du lovat dig själv tyst att 2022 ska bli starten på något nytt. Du börjar med att trappa upp träningen och försöker att äta lite mer hälsosamt. Den här torsdagen märker du en förändring i kroppen efter de inledande veckornas slit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött på det mesta i ditt liv men du är inte riktigt redo att styra upp en förändring. Lite handlar det om att du vet vad du har men inte vad du får. Det är en ovisshet som du inte orkar med. Har du en partner kan hen väcka en hel del irritation hos dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om kritik men också om beröm. Du vet att vissa saker är befogade. Du har helt enkelt inte lagt ned den tid du borde på en del av dina arbetsuppgifter. Under eftermiddagen märker du att en kollega är vänlig, på gränsen till flirtig mot dig. Kvällen handlar om att sätta tydliga mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker tala klarspråk men de tankar som du uttrycker är inte ens tydliga för dig och då kan det bli ännu svårare för en utomstående att hänga med i hur du resonerar. Kanske borde du fullfölja din utläggning i huvudet innan du öppnar munnen. Kvällen handlar om vänskap och om framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör upp med en vän om att ses men när du väl slutar arbeta har du ingen lust längre. Du har dåligt samvete om du ställer in i sista minuten men samtidigt har du lovat dig själv att lyssna mer på din kropp och att vara snällare mot dig själv.

Annons