Fredag 21/1

21 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bli en ganska trevlig dag där du har friheten att disponera din tid lite som du vill. Du älskar att ha den här typen av handlingsfrihet eftersom det ger dig inspiration att testa på nya grejor. Kvällen blir intressant.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att träffa människor som betyder mycket för dig, men också om att ha kul och ta dagen lite som den kommer. Kvällen blir inspirerande och bjuder på en hel del nya upplevelser. Du skämmer bort dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en kollega som du tycker är jobbig och hen märker att du är avvisande och blir sårad. Mycket i er relation bygger på att hen nästan dyrkar dig medan du försökt stötta personen så gott du kunnat genom åren, mest för att du tycker lite synd om hen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tillåter dig att våga hoppas på kärleken eller i alla fall på en liten vinterromans. Nygamla känslor vaknar till liv när du plötsligt springer på en gammal flamma. Om du agerar eller inte på dina känslor beror mest på de signaler som den här personen sänder ut.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du saknar att ha äventyr och liv i din vardag. Den plötsliga nedstängningen påverkar dig mer negativt än många andra. Du trivs inte isolerad och du törstar efter nya människor och ny inspiration. Kvällen kan ändå bjuda på en liten fest eller en middag med nya människor.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du på ett strålande humör och ditt leende är en inspiration och en glädjekälla för dina kollegor. Under den här dagen möter du en människa som är för mycket på alla plan men trots det kan du inte låta bli att tycka om hen.

Vågen 23/9-22/10

Du vill inte vika dig i en diskussion och det är rätt så ovanligt för dig. Oftast så värderar du lugn och ro framför privata värderingar och du är villig att kompromissa rätt mycket av dina åsikter så länge du slipper kriga för din sak. Idag är situationen märkbart annorlunda och du strider för din åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir inte som du tänkt dig idag men om du är flexibel kan du hitta lösningar på problem som är långt mer geniala än det du skulle komma på i vanliga fall. Jupiter skänker ditt tecken en förmåga att se bortom det traditionella och får dig att testa nya vägar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ryter ifrån på skrapen idag och det gör du väldigt sällan. Det handlar om att du blivit illa behandlad av en kollega och du är trött på att hen ständigt anser sig ha rätt att köra över allt och alla. Det är få som vågar säga ifrån till den här personen, men du har skinn på näsan.

Stenbocken 22/12-19/1

Under fredagen umgås du med en person och tillsammans planerar ni en fest, resa eller ett äventyr. Det blir en rolig och inspirerande dag. Kvällen handlar om att göra sitt yttersta och om att visa vem du är i en samling av begåvade människor. Du gör väl ifrån dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du märker att det finns en kollega som försöker ta ifrån dig lite av din naturliga auktoritet genom att hela tiden ifrågasätta dina beslut. Du vet att det ligger i den här personens karaktär att alltid sätta sig på tvären men det gör knappast att du tycker bättre om hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen handlar om kärleken och om att vilja skämma bort någon som du älskar. Det blir en rolig och inspirerande dag och en romantisk kväll. Du märker att ju mer du ger ju mer får du igen. Din vän har en överraskning åt dig som har med helgen att göra.

Annons