Lördag 22/1

22 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att låta bli att kontakta en person som gör dig glad. Hen har en vresig karaktär och är ofta lite tillbakadragen i en större grupp, men du vet att under ytan lurar ett varmt hjärta och en massa humor. Hen är en person som du vill umgås mer med.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen kan bjuda på en del projekt inledningsvis. Det kan vara arbete eller så har du saker att fixa med hemma. Under den här dagen tar du gärna en promenad om vädret är fint. Kvällen blir rolig, och du känner dig rejält bortskämd och omhuldad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill verkligen visa att du är en person som man kan räkna med när det kommer till vänskap. Egentligen är Tvillingarna inte särskilt lojala av sig, men ibland, när du möter rätt människa så kan du förbli trogen under hela livet. Det här stämmer in både på kärlek och på vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite småkaxig idag och det irriterar en person som tycker att du alltid tar för mycket plats. Hen är själv en ledartyp och gillar inte att det finns någon som konkurrerar om gruppens lojalitet. Själv tycker du att stationen är rätt så komisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att säga vad du tycker eftersom du vet att din åsikt är rätt så kontroversiell, men det är svårt att ändra på en åsikt eftersom den är logisk och självklar för dig. Under dagen är du gärna utomhus så mycket som möjligt. Du ägnar dagen åt fysisk aktivitet och åt att umgås med vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ett sätt att säga vad man tycker utan att trampa människorna omkring dig på tårna men du är inte lagd åt det finkänsliga hållet. Tvärtom har du en tendens att vräka ur dig din åsikt med en självklarhet som du kanske inte känner längst inne. Det blir en intressant dag som handlar om möten.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen vill du gärna visa att du är stark och att du kan vara en ledartyp, men sanningen är den att det är du inte alls, snarare tvärtom. Du ogillar att ta strider eller att positionera dig men idag anser du att du inte har något val. Kvällen blir fin.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill gärna skämma bort en person som du tycker om, men du vet inte hur du ska kunna överraska hen utan att hen anar något. Ta hjälp av en person som inte bara har rejält med fantasi, hen har också kontakter som kan hjälpa dig.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter inte gärna med dina förmågor, men idag vill du visa vilken talang du har. Det handlar mest om att du vill imponera på en person som tagit dig med storm, men som du själv inte gjort något starkt intryck på.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så ägnar du dagen både åt en personlig utmaning, en hobby men också åt att umgås och vara social. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Du blir överraskad av en person som plötsligt hör av sig och som verkar vilja lära känna dig bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

På dagen är du rastlös och uttråkad. Det kan hända att du åker iväg några timmar på dagen för att komma bort. Det kan vara en hobby eller bara att umgås med en släkting i några timmar. Kvällen handlar om att umgås med nära vänner, om god mat och en hel del skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du förvånar vissa personer genom att vara ganska tydlig med att du inte tänker ta någon skit från dem. Du brukar inte vara så här stark i ditt ställningstagande, men du har nått en punkt då du anser att det viktigaste i ditt liv är att du är sann mot dig själv.

Annons