Söndag 23/1

22 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att våga ta plats även i sammanhang där du kanske inte känner någon. Vanligtvis är Väduren stark i den här typen av sammanhang, men en influens från Månen gör att du blir mer osäker och därför drar dig undan.

Oxen 20/4-20/5

Under söndagen försöker du att mentalt komma ikapp. Det här är en bra helg för din del där du både samlar energi och hinner med att vara social på samma gång. Under eftermiddagen vill du gärna träna eller ta en promenad. Du känner att du måste röra på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir ett uppvaknande för din del. Det har varit en lång period där du bara levt i nuet och knappast vågat eller velat planera förframtiden. Idag känner du hopp för första gången på länge. Något har förändrats som gör att du är mer benägen att tänka framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och inspirerande dag där du främst väljer att spendera din tid med människor som du tycker om. För dig handlar det mer om vem du umgås med än vad du gör. Du har kommit till en punkt i livet då du inte anser dig ha tid för människor som dränerar dig på energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen försöker du komma ikapp med vissa saker som du ligger efter med på jobbet. Det blir en bra och energigivande dag men den bjuder också på en del problemlösning. Du inser att du är hopplös på tidsplanering och att du måste börja räkna med bättre marginaler.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget du kan göra för att få din vän att förstå dina känslor i en viss fråga. Det är bara att acceptera att ni två inte tänker på samma sätt och det är inget du kan påverka. Det kan vara klokt att välja sina strider och idag är det en strid som ingen av er kan vinna så dra dig tillbaka ifrån den.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar en hel del över en person som du börjat umgås med. Mycket hos den här personen är en gåta och det både utmanar och triggar dig på samma gång

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen är det bra om du funderar över vad det är du vill. Just nu står du inför flera bra val, men tiden är knapp och du har inte tid att vela. Vad som är viktigt är att du har någon att bolla dina tankar och idéer med. Kvällen handlar om framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser på en person medfördomsfulla ögon. Ni två har en historia ihop och för dig är det svårt att sätta den åt sidan för att ge din vän en ny chans. Du dömer hen på vad hen gjort tidigare inte på vem hen är nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intensiv dag som handlar om fokus, energi och ett utbyte av åsikter. Den här dagen handlar om att se vissa personer och om att inte delta i de intriger som tydligt blåser kring hen. Fatta din egen uppfattning och döm inte i förväg. På det hela en riktigt bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en ambition och en vilja i ditt tecken som egentligen handlar om att du vill prestera även under hård press. Du har länge sett en potential i ett projekt, men det är först nu som du på allvar funderar har tid att ta tag i det.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som just nu tänker främst på dig själv och på dina behov. Det här är både bra och dåligt på samma gång. Vissa personer kan uppleva dig som egoistisk medan du själv anser att vara snäll mot sig själv är det finaste man kan göra.

 

Annons