Måndag 24/1

24 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lite av en verklighetsflykt. Du går upp i en egen bubbla där du främst tänker på dig själv och på dina behov. Det kan vara skönt att få vara egoistisk mellan varven så länge det inte ger dig dåligt samvete för då förtas effekten.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen är det ganska lugnt. Du har bra fokus på vad du ska göra och hur lång tid det tar. För den rutinälskande Oxen är det den här typen av stillsamhet som passar dig bäst, även om du vet att det är lugnet före den kommande stormen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir uppretad idag och det värsta är att personen ifråga gör det med flit. Hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att få dig att se rött. När den här personen är uttråkad så roar hen sig med att se till att alla andra lider med hen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är less på hela den rådande situationen och egentligen vill du bara ta en paus från vardagen och livet. Det handlar om att de senaste åren av ofrivillig isolering och begränsningar nu börjar ta ut sin rätt. Vad du behöver är ett miljöombyte om så bara för några dagar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en envishet i ditt tecken som inte brukar förknippas med Lejonet men som har visat sig väldigt användbar den senaste tiden. Det handlar om en influens från jord som kombinerat med din egen driftighet blir väldigt lyckad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på ett strålande humör även om det är måndag. Får du dessutom möjligheten att jobba på plats och inte hemma så blir dagen ännu bättre. Du brukar vara bra på att rå dig själv, men just nu influeras du av Vågen vilket gör dig ovanligt social.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lite besvärlig inledning på veckan. Det handlar om att du låtit vissa uppgifter bli liggande till sista minuten och nu hamnar allt efter från början. Du borde bli bättre på att planera framåt, men saken är den att du just nu saknar energi att ta tag i framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du lista ut vad en vän har för planer eftersom hen har agerat så hemligt den senaste tiden. Skorpioner avskyr hemligheter om det inte är deras egna. Tanken på att någon vet något som du inte har en aning om gör dig frustrerad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vara säker på vad du vill och om att agera efter en plan. Det blir en bra dag där du får ganska mycket gjort men du skulle vara ännu mer nöjd med din insats om du inte blev så distraherad som du blir på eftermiddagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det disciplin som gäller och det kan vara extra svårt om du arbetar hemma. Just nu är det så många saker som kräver ditt fokus att du har svårt att prioritera det som är viktigast. Kvällen handlar om att träna eller ägna ett par timmar åt en hobby.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en ilska i ditt tecken som inte funnits där tidigare och det kommer sig av att du känner dig ignorerad av en av dina chefer. Du vet att du har vettiga synpunkter men av någon anledning vill hen inte ta råd från dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att se tiden an och om att våga vara optimistisk. Du har länge levt i en bubbla där morgondagen är något som du allt som oftast skuffar åt sidan men idag så knackar verkligheten på och kräver att du börjar planerar framåt.

Annons