Tisdag 25/1

25 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen finns det en hel del att diskutera med en kollega eller familjemedlem. Ni två verkar inte vara överens om någonting så det gäller att ni båda kan ge och ta om det här ska bli en hållbar diskussion. Kvällen handlar om en favorithobby som du har.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och bitvis annorlunda tisdag. Du arbetar mycket självständigt den här dagen och det trivs du med. Du stressar inte utan du betar av en sak i taget och låter det få ta sin tid. Eftermiddagen bjuder på information och på en hel del kunskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar del av en kollegas hemlighet och du är inte säker på att du vill veta så här mycket om den här personen. Ni har aldrig stått varandra särskilt nära så nu när hen delar med sig av sin kunskap så bidrar det till en lite stel stämning mellan er.

Kräftan 21/6-22/7

Du fräser ifrån åt en familjemedlem som du egentligen älskar väldigt mycket. Det handlar mest om ditt dåliga humör i kombination med en hemsk tajming från din släkting. Tyvärr så ber du inte om ursäkt ens när du inser hur mycket du sårat hen. Du klamrar fast vid någon slags falsk stolthet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du gärna diskutera dina synpunkter med en kollega och vän. Du tror att om ni utbyter idéer så kan ni båda vinna på det. Din kollega är inte lika pigg på att dela med sig av den kunskap hen sitter på. Hen ser dig som en större konkurrent än tvärtom.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du försiktig, särskilt när en chef vill att du ska dela med dig av känsliga ämnen. Du anser att det som dina kollegor berättat för dig i förtroende är inget du tänker föra vidare. Din chef är uppenbarligen ute efter någon som kan agera hens öron och ögon men du är fel person för uppdraget.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att göra rätt idag och det kan bli på bekostnad av någon annans arbete. Du strävar efter att resultatet är så bra som möjligt men det gör också att du omedvetet kapar bort många timmar av hårt arbete som din kollega lagt ned. Du anser att hens jobb inte håller tillräckligt hög kvalitet.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill säkra en plats i ett visst sammanhang och du är beredd både på att jobba hårt och på att armbåga dig fram om det är vad som krävs. Skorpionen kan vara väldigt känslig mellan varven men du kan också vara stenhård och det är du idag.

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i diskussioner och smågräl med nästan alla i din omgivning. Det handlar dels om att du sen senaste tiden utvecklat en del kontroversiella åsikter och att du inte skäms för att stå upp för dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har så mycket att kämpa för just nu så ge inte upp bara för att vissa saker slår bakut. Plocka fram den berömda envisheten och visa att du är en fajter, särskilt nu när du vill bevisa något. Idag får du ett oväntat beröm från en chef eller mentor och det kan bli startskottet på en lyckad vår.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite less på att trängas med familjen. Det spelar ingen roll om du bor litet eller i en stor villa. När alla är hemma samtidigt så blir det ändå trångt och ni börjar gå varandra på nerverna. Vad du behöver är att bryta din arbetsdag för att komma ut i den friska luften en stund.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något lite lättsamt över ditt tecken just nu. Månen kommer in i en bra position och det ökar din känslighet men bidrar också med humor, värme och massor av positivitet. Just nu njuter du ovanligt mycket av livet.

Annons