Onsdag 26/1

26 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag vill du unna dig något du gått och suktat efter under en lång tid. Hela dagen upptar det dina tankar och det kan bli lite av en antiklimax när du väl förverkligar din dröm. Försök att inte gör så stor sak av det utan var nöjd att du äntligen har råd att köpa eller göra något du önskat dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag bestämmer du dig för att göra något som går emot dina vanliga rutiner. Du får verkligen tvinga dig själv att bryta mot det invanda, men när du väl gör det så ger det dig en härlig frihetskänsla. Kvällen handlar om att skämma bort sig lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att komma överens med en person som du i vanliga fall tycker mycket om. Hen har förändrats den senaste tiden och du är inte riktigt säker på att du uppskattar den person hen blivit. Kvällen handlar om funktion och utförande.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en hel del skulder kvar sedan julen och nu kan du äntligen börja beta av dem. Det är en befriande känsla att bli av med en stor hög med räkningar på samma gång. Det verkar som om en vän eller släkting fyller år för dagen bjuder på ett firande av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara exakt och det är inte alls din styrka. Du gillar mer generella idéer och tankar och du överlåter detaljerna till någon som är bättre på den typen av uppgifter. Idag tvingas du konfronter din svaga sida eftersom din chef kräver att du står för hel utförandet.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir förvånad över hur illojala vissa människor kan vara. Det som du anser är en självklarhet när det kommer till jobbet anser andra är onödigt mycket engagemang. Det är svårt att resonera med vissa personer eftersom ni har så olika grundvärderingar.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en spännande dag som bjuder på nyheter och på förändringar. På sätt och vis tycker du det är bra att det äntligen sker något på din arbetsplats, det enda du oroar dig för är att de här är förändringar som kan drabba dig negativt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Äntligen får du klart ett projekt som du slitet med under en lång, lång tid. Det är skönt att kunna lämna ifrån sig ett arbete där du gjort ditt allra bästa. Kvällen består av vänskap och av hemligheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter inför en person som kan använda din stolthet emot dig. Hen är en mästare i manipulation, något du kommer att bli medveten om med tiden. Låt dig inte charmeras av hens lättsamma och insmickrande yta.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir lite stressig för dig. Du har saker som du måste leverera och samtidigt så finns det alldeles för många distraktioner i din omgivning. Här gäller det att sätta på sig skygglappar och koncentrera dig enbart på det du ska göra just nu. Kvällen blir magisk och annorlunda.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag unnar du dig ett inköp som du planerat en tid men som du först nu anser dig ha råd med. Det blir en dag att fira eftersom du dessutom verkar göra ett riktigt fynd. Kvällen handlar om att utveckla kunskap och om att motivera andra.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en frustration och en ilska i ditt tecken som inte funnits där tidigare i år. Den här aggressiviteten kommer från Mars och kan omvandlas till en positiv drivkraft om du bara styr om den från ilska till fokus.

Annons