Torsdag 27/1

27 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att låta andra människor förstå vad det är för personliga problem som du brottas med. Ibland är det enklaste att sätta upp en glad fasad och låtsas som ingenting än att visa sig sårbar och erkänna vad det är du går igenom.

Oxen 20/4-20/5

Dagen bjuder inte på några överraskningar, men det går fort och är trevlig. Mycket den här dagen handlar om att skapa rutiner och om att vidhålla goda vanor som du har. Efter arbetet finns det utrymme att vara social med en vän eller kollega.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ställa frågor och om att söka svar. Det blir en intressant och utvecklande dag där du lär dig mycket om hur dina chefer tänker och agerar i vissa kritiska frågor. Kvällen blir rolig och informativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte sätta en etikett på din och en väns relation men det känns som om ert förhållande är på väg att förvandlas till något mer djupare och intensivare än det ni två har idag. En fråga väcker en del funderingar hos dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att irritera en kollega och det spelar ingen roll hur du gör och vad du säger så upplever du fortfarande att hen inte riktigt tolererar dig. Vad du bör göra är att helt enkelt ignorera hens attityd och fokusera på det du ska göra istället.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar inga risker och det märks om inte annat på ditt sätt att hantera en konflikt som uppstår. Du backar direkt för att undvika onödigt tjafs och på så sätt förhala arbetstiden. Eftermiddagen handlar om att ha trevligt och om att unna sig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite som det blir idag och det är bra för dig att vara flexibel. Det är när du inte kan ta förändringar eller nya kommandon som du får problem. Kvällen handlar om moral och etik. Det handlar om din förmåga att acceptera personer som tänker väldigt olikt dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu genomgår du en förändring och det kan påverka ditt humör till det sämre. När du är inne i den här typen av omvandlingsperioder känner du dig utlämnad och det gör dig frustrerad och arg. Tänk på att i nästan alla fall så leder den här typen av förändringar i ditt liv till något positivt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du nästan spottar ut orden idag när du svarar en kollega som du tycker väldigt illa om. Du kan inte riktigt sätt fingret på vad det är med hen som irriterar dig så, men du vet att hen alltid lyckas pröva ditt tålamod när ni jobbar tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag på alla vis och både hjärnan och kroppen ger en bättre respons på aktivitet mot vad den gjort tidigare i veckan. Det kan handla om vintertrötthet eller bara vanlig seghet, men nu vänder det. Du känner att kämparglöden börjar vakna till liv igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du förbereder dig på en tuff dag bara för att upptäcka att de problem du förväntat dig inte alls är lika omfattande eller djupgående om du trott att de är. Ibland är det skönt med den här typen av missbedömningar.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen kämpar du med att lösa ett problem som du hela tiden går bet på. Du vet att svaret ligger inom räckhåll, men av någon anledning så ser du inte det. Kanske är det bättre att ta en paus från det här dilemmat och fokusera på något annat för en dag eller två.

Annons