Fredag 28/1

28 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där du inser att du inte har de kunskaper du trodde att du satt på men att du har något som är ännu mer värdefullt, nämligen tålamodet och viljan att söka rätt på det information du saknar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra fredag som går fort. Du är lite seg inledningsvis, men det försvinner snabbt när du får höra lite skvaller. Idag får du också goda nyheter som rör en familjemedlem eller släkting. Kvällen handlar om familjen och om att ha trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du bjuder in till diskussion idag och det är bra att du kan vara så öppen som du är just nu. Det tär lite på din privata sfär att släppa in människor som du nästan inte känner, samtidigt är det också en väldigt givande upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Du får inte ställa för höga krav på en vän. Hen är helt enkelt inte mogen att ta sig an det som du tycker att hen borde prova på. Din vän har gått igenom en tuff period och behöver tid att landa i sin nya vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ogillar skvaller, det är i alla fall vad du går ut med officiellt. Inofficiellt gnuggar du händerna i förtjusning när du, som idag, få höra riktigt saftiga gobitar. Det är bara att inse att det är din nyfikenhet och ditt intresseför människor som också gör dig benägen att skvallra.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om en verklighetsflykt, något du är väldigt bra på. Jordtecknen har ett rykte om sig att vara väldigt praktiska och stå med fötterna på jorden men är det några tecken som kan dagdrömma så är det just jord. Idag är en sådan dag då tankarna hela tiden fladdrar iväg till ett bättre ställe.

Vågen 23/9-22/10

Du blir irriterad på en chef som inte kan hålla isär privatliv och arbete. Du anser att det är ytterst viktigt för arbetsplatsen att alla behandlas lika och att ens privata relationer håller man utanför jobbet. Kanske borde du försöka prata med din chef om hens uppenbara sätt att favorisera.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag avvaktar du ett svar som rör semestern. Det är viktigt att diskutera med dina kollegor om hur du vill ha det, men samtidigt är det också viktigt att du gör det som känns rätt för dig. Låt dig inte manipuleras av personer som är inställda på att få sin vilja fram.

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr att inte hitta svaren som du söker direkt. Du är inte känd för ditt tålamod och det blir väldigt uppenbart idag. Under den här fredagen försöker du även förändra en kollegas attityd. Det är svårt att ändra på personer som är nöjda med sig själva.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att ha fokus framåt. Just nu händer det mycket i ditt liv och det gäller att du kan planera din tid på ett vettigt sätt. Du vet också att när restriktionerna lyfter kommer du har ännu mer att göra. Du får goda nyheter som rör pengar eller arbete. Kvällen blir mysig men sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen går hårt åt en relation som du har med en kollega. Ni har gjort ert bästa för att skapa en hållbar situation fast ni egentligen ogillar varandra, men idag brister det. Hen är inte bara nonchalant utan direkt elak mot en gemensam vän. Kvällen handlar om att umgås med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar den här fredagen lite som den kommer. Jobbar du hemma så kan det hända att du inte är så effektiv som du borde vara, men du vet hur du ska ta igen det vid ett senare tillfälle. Kvällen handlar om kärlek, vänskap och förtroende.

Annons