Lördag 29/1

29 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om markera och om att stå fast vid det beslut som du tagit även om din tro vacklar lite. Idag är det bättre att vara resolut än att sträva efter en kompromiss. Den person du förhandlar med tvekar inte att sätta sig själv framför alla andra.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Mest handlar det om att det är så mycket roligt på gång i ditt liv och att du verkligen njuter av livet till fullo. Det finns en varning i ditt horoskop att du börjar bli lite sliten och att du ska lyssna mer på din kropp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en uppgivenhet i ditt horoskop som inte funnits där tidigare. Det handlar om att du är innerligt trött på att saker hela tiden skjuts upp på grund av pandemin. Du är inte känd för ditt tålamod i vanliga fall och det har inte blivit bättre den senaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker sakta ned tempot den här dagen för du har börjat inse att du måste hitta balans i ditt liv. Det har varit lite för många aktiviteter den senaste tiden och du börjar känna ett behov av att få vara ensam med dina tankar. Kräftan tar gärna en mental paus från verkligheten mellan varven.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du försöker tjata dig till att en vän ska följa med men det enda som händer är att det skapar en ganska tråkig stämning mellan er. Din vän har gjort sitt val och det är bara för dig att både acceptera och respektera. Kvällen bjuder på lite humor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är gärna ute så mycket som möjligt den här dagen. Är vädret milt så kan det vara skog och mark som gäller, annars försöker du umgås med dina vänner. Det blir en skön och lat dag som fokuserar på att göra så lite nytta som möjligt.

Vågen 23/9-22/10

Du brukar inte vara så envis men idag gäller det något du brinner för och då tänker du inte kasta in handduken bara för att andra personer vill få sin vilja fram. Det är inte så ofta som du kämpar för det du tror på och du tycker det är skönt att kunna argumentera för din sak utan att skämmas.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tycker inte att det är rättvist att en vän får en fördel som egentligen borde tillfalla dig. Livet är sällan rättvist, men det hindrar inte dig från att surna till. Tänk på att det inte är din vän som bett om den här möjligheten, det är ödet eller slumpen som spelar hen i händerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte på något strålande humör den här lördagen och det tycks bero på att du måste arbeta. Är det inte jobbet som tvingar upp dig ur sängen så är det vissa saker hemma som måste bli gjorda. Kvällen handlar om att komma överrens med en väns vänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen börjar lugnt med en plan som du håller dig till. Det kan röra ett hemmaprojekt men kan också handla om en idrott eller hobby. Eftermiddagen och kvällen blir inte lika organiserad. Då dras du med på något som du tänkt tacka nej till. Det blir en rolig upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och frustrerad på en person som inte lyssnar på dig. Det handlar om en äldre släkting som alltid varit för envis för sitt eget bästa. Under den här dagen får du roliga nyheter beträffande våren. Kvällen handlar om hemmamys och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att råka i trubbel just nu. Det är som om du dras till knepiga situationer och trasiga personer. Vad du borde göra är att analyser dig själv och fråga dig varför du gör på det här viset.

Annons