Söndag 30/1

30 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du analysera en situation som du egentligen inte vet någonting om. Det är snarare en slump än skarpsinnighet från din sida om du lyckas träffa rätt. Vad du borde göra är att hålla dig utanför hela den här soppan.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att ta hand om sig. Det kan vara allt från att äta nyttigt, ordna ett hemma SPA eller träna. Det viktiga är att du lyssnar på din kropp och att du skämmer bort dig själv lite. Du förtjänar att bli bortskämd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill inte göra så stor sak av en skada du har men du känner av den en hel del idag. Kanske borde du säga som det är men samtidigt vill du inte göra en vän besviken. Hen har sett fram emot att ni ska ses under en lång tid och du vill inte att din värk ska påverka stämningen mellan er.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rasande på en person som du just kommit på har ljugit om en massa saker. Det handlar om allt från vita små osanningar till lite mer allvarliga lögner. Du inser att den här personen bara gör saker för sin egen vinning skull.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag vill du inte höra på några ursäkter från en släkting. Hen skjuter hela tiden upp saker som är bra för hen, som promenader eller att börja träna. Du tycker att hen är lat och det säger du till hen. Kvällen handlar om en kompromiss och ett äventyr som äntligen verkar bli av.

Jungfru 23/8-22/9

Du har levt i en verklighet de senaste åren som på sätt och vis varit bra för dig. Istället för att springa på utan att fundera har du varit tvungen att stanna upp, börja prioritera och göra omvälvande val. Idag står du inför ännu ett av den typen av val.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något retfullt över ditt tecken idag. Egentligen handlar det om att du vill att en person ska skakas om lite. Hen är alldeles för trygg i sin vardag och det gör att hen blir hemmablind något du vill få den här personen att uppmärksamma.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en lättsamhet och en glädje över ditt tecken idag. Du är gärna utomhus under dagens ljusa timmar. Både kylan och ljuset får dina tankar att klarna och det underlättar när du ska fatta vissa beslut. En vän hör av sig med en förfrågan gällande sommaren.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du dyker in i en problematisk frågeställning och du njuter av att kunna tränga in i den här frågan på djupet. Genom att analysera och sätta dig in i någons annans problem kan du skjuta dina egna åt sidan för en stund. En bra och givande söndag helt enkelt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv med mycket fokus på fysisk rörelse. Du vill komma i form och känna att du har kontroll över din kropp. Dagen bjuder också på en del roliga upplevelser och ett högst oväntat, men välkommet möte.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner en irritation över en person som inte tar sin situation på allvar. Det handlar inte om något som är farligt, mer om karriärs beslut och om att satsa helhjärtat. Under eftermiddagen är du engagerad i en ung persons aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir på ett riktigt gott humör när du ser hur ett projekt som du tagit dig an håller på att utvecklas. Du trodde dig veta att det här projektet hade potential, men att det skulle bli så här bra anande du inte. Kvällen blir lugn och mysig.

Annons