Tisdag 1/2

31 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen försöker du få kontakt med en vän som du inte hört av på länge. En föraning, en dröm eller bara en känsla säger dig att din vän är i behov av hjälp. Du brukar sällan lyssna på din intuition, men i det här fallet är den för stark för att ignorera.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del projekt på gång idag och det håller ett högt tempo redan från början. Mycket handlar om att du vill ligga steget före, både när det gäller ditt arbete och dina privata åtaganden. Kvällen blir mysig men inte särskilt spännande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger nej fast du vet att du borde säga ja. Det handlar om en vän eller en släkting som ber om hjälp. Hen brukar inte vara den som ber om tjänster men idag sitter hen ordentligt i knipa och det är bara du som kan ställa upp. Ibland får man tvinga sig att göra saker bara för att det är rätt.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen säger du klart och tydligt ifrån, men din kollega lyssnar inte på dig. Hen är känd för att köra över sina medarbetare men det tänker du inte finna dig i. Du visar klart och tydligt att du inte är en mes som inte vågar stå upp mot en översittare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns inget du kan göra för att förbättra den situation som du hamnat i. Det handlar egentligen om att låta tiden läka sår snarare än att försöka gottgöra ditt misstag. Allt du säger eller gör spär bara på det som redan skett ytterligare. Här gäller det att ha tålamod.

Jungfru 23/8-22/9

Du drunknar i arbete just nu och därför är det extra irriterande när vissa personer lallar omkring och gör minsta möjliga insats. Du skulle kunna be om hjälp, men som Jungfru är du troligen för stolt för att erkänna att du ligger risigt till.

Vågen 23/9-22/10

Du väger för och nackdelar med ett projekt idag. För dig är det här en intressant uppgift som du vet kommer att utveckla och berika dig. Samtidigt finns det en risk att du får många övertidstimmar och att du måste ställa in annat som du vill göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och intensiv tisdag där fokus ligger på att få så mycket som möjligt gjort så att du ligger bra till under resten av veckan. Ett skvaller om en vän väcker din nyfikenhet. Du inser att hen har sidor som du inte känner till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan engagerar dig i volontär projekt, men idag så sugs du med av en väns entusiasm. Du känner att du både har mycket att bidra med och att det samtidigt är kul eftersom du får träffa härliga personer.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här tisdagen föreslår du en fest, middag eller annan kvällsaktivitet. Det kan väcka en viss förvåning hos dina vänner eller kollegor. Det är sällan du som brukar ta den här typen av initiativ, men Venus position gör dig ovanligt social.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan för att få vara ifred idag, men det går inte så bra eftersom utrymmet du befinner dig på är begränsat. Ibland vill du bara ha en möjlighet att få gå undan och det kan vara bristen på utrymme som gör dig lite grinig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen handlar om att komma till skott. Du har länge funderat på att göra vissa saker, men nu när du plötsligt har tiden så blir det inte av. Det är svårt för dig att tvinga dig själv till att göra något som du inte måste. Det är en form av vintertrötthet som har drabbat dig.

Annons