Måndag 31/1

31 jan, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du prata med en person som sällan ser utanför sitt eget område. Du blir väldigt frustrerad på den här människan, kanske mest för att hen är så fyrkantig. Det är en person som är din raka motsats.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intensiv men den flyter samtidigt på bra och du känner att du har kontroll. Du har många järn i elden, både privat och på jobbet så det gäller att hålla rätt på allt med hjälp av almanacka och listor. Idag gör du en ny bekantskap som väcker oväntade känslor hos dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill gärna vara med på flera olika saker just nu men samtidigt förstår du vikten av att behärska sig, i alla fall ett litet tag till. För dig handlar det om att hitta den rätta balansen mellan att ha en berikande vardag och samtidigt ha ett gott samvete. Idag tvingas du därför tacka nej till något du egentligen vill delta i.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt barnslig när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du vill verkligen inte alls, men samtidigt vet du att det är bara att bita ihop och göra som du blir tillsagd. Det är egentligen där som skon klämmer, du ogillar att någon bestämmer över dig oavsett om det är en kollega eller en chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du få till en bra arbetsrytm redan från tidig morgon. Du vet att om du får en bra start på veckan så kommer du kunna hantera eventuella problem som du stöter på bättre än om det blir en trasslig måndag.  Du får även en fin komplimang av en kollega idag.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt envist över ditt tecken just nu och det kan vara både till din fördel och till din nackdel lite beroende på hur du väljer att använda din envishet. När det kommer till problemhantering är det en tillgång men när det gäller grupparbete kan din envishet skapa problem.

Vågen 23/9-22/10

Du undersöker olika möjligheter idag och du kommer fram till att det mesta som du funderar på är helt klart genomförbart. Det handlar endast om hur mycket tid, pengar och engagemang du är villig att investera.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person i din närhet som har en förmåga att uttrycka sig klumpigt. Du har påpekat det för hen flera gånger, men hen tycks inte ha något intresse av att vilja bättra sig. Idag lyckas hen verkligen kliva fel person på tårna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går igång för minsta lilla provokation just nu. Det handlar om en ogynnsam påverkan från Månen som gör dig så här labil. Som tur är så brukar den här typen av inflytande gå över ganska fort. Om du är medveten om ditt problem kan du hantera det bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag säger du nej till en person som du egentligen vill komma närmare. Du ser inte hur du ska kunna tränga in ytterligare en relation i ditt fullspäckade schema. Som tur är så är den här personen envis och kommer inte ge upp. Hen vill lära känna dig och det tänker hen göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inne i en period då det händer mycket på arbetet. Det mesta är roligt och utvecklande, men samtidigt så är det också ganska långa dagar och många beslut som ska fattas på kort tid. Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du kan mer än du visar, men du vill hålla några trumfkort för dig själv just nu. Du mår bättre när du känner att du har övertaget. Det handlar mest om att du inte har så bra självförtroende för tillfället och då behöver du känna dig säker i din yrkesroll.

Annons