Onsdag 2/2

01 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du hitta olika vägar till ett och samma mål. Du vet att ett misslyckande inte behöver innebära ett nederlag utan bara kan vara början. Du har lärt dig mycket om tålamod och om att försöka igen den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du vissa saker för givet men du blir lite besviken när din vän inte vill som du vill. Kanske vore det bra att bara ta det lugnt och njuta av nuet istället för att försöka planera så långt framåt. Kvällen bjuder på god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser ingen anledning till att blir besviken även om en vän ställer in något ni planerat att göra tillsammans. Du vet att den här personen är opålitlig så du räknar nästan med att hen inte ska dyka upp. Kvällen handlar om att testa sina gränser.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen försöker du hitta en metod som är både säker och innovativ på samma gång. Det blir en balansgång eftersom nytänkande oftast innebär en del risktagande. Kvällen handlar om vänskap och missförstånd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen vill du inte diskutera dina känslor med din vän. Din ovilja att öppna upp dig kan vara föremålet för konflikt mellan er. Kvällen handlar om en sport eller något liknande. Du behöver komma ifrån och slippa fundera på dina privata problem en stund.

Jungfru 23/8-22/9

Du söker kontakt med nya personer samtidigt som du inte vill ta allt för många risker med tanke på hur situationen ser ut. Det här blir en balansgång som handlar om mogna avväganden och om att vara förnuftig. Under dagen får du höra en märklig nyhet.

Vågen 23/9-22/10

Sedan du vågade tänka annorlunda har din vardag förändrats och det märks tydligt idag. Människor omkring dig har högre förväntningar på dig och de ser ofta till dig som en ledare eller som en talesperson. Du vet inte riktigt vad du gillar din nya roll.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen får du chansen att göra nya saker och det är både roligt och svårt på samma gång. Du får råd och tips av en kollega som har längre erfarenhet än dig. Kvällen blir lite annorlunda men trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill inte gräla med din vän eller partner men på något sätt så kan du inte låta bli att antingen blir irriterad på hen eller medvetet provocera hen för att framkalla en reaktion. Det är som om du inte kan låta bli att bråka. Kvällen blir både dramatisk och omvälvande på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag firar du en person som du tycker om. Oavsett om det bara är med en enkel fika eller en hel fest så blir det trevligt. Under dagen får du dessutom nyheter som rör din framtid. Det är riktigt goda nyheter så det finns mer än en anledning till att fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite sur på en person som inte respekterar gränser. Hen har alltid haft lite svårt för mitt och ditt, det är som om allt på er arbetsplats är till för alla och det är först till kvarnen som gäller. Under eftermiddagen dyker ett litet knivigt problem upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera att en kollega tar för sig så mycket som hen gör. Visst är hen både charmig och kompetent, men det innebär inte att en kan sko sig på andra människors hårda arbete. Kvällen leder till en diskussion.

Annons