Torsdag 3/2

03 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen vill du ha besked rörande ett avtal som du är på väg att ingå. Det finns vissa oklarheter och du gör rätt i att reda ut dem innan du går vidare. Kvällen handlar om att umgås med människor som gör dig glad.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite trött idag men annars är du på ett strålande humör. Det blir ännu bättre när du får beröm av en av dina chefer. Kvällen handlar om att ta hand om sig själv och om att utveckla en hobby eller ett intresse som du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns vissa tillfällen som det är bra att stiga ut ur sin komfortzon och säga precis det du känner, det här är inte ett av de tillfällena. Det bästa du kan göra idag att ha is i magen och satsa på någon annan är den som tar initiativet till en protest. Din chef kan vara knepig när det kommer till kritik.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du verkligen vara positiv, men det är svårt just nu. Du har gått in i något som närmast kan liknas med ständig trötthet och du orkar knappt gå upp ur sängen på morgonen. Ge dig själv en chans och var inte för hård mot dig själv. Den här årstiden tär på oss alla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kan vara lite arrogant ibland och det är en sida som du försöker jobba med. Idag så blir du ganska ironisk mot en kollega som verkligen försöker göra sitt bästa men som varken är lika snabbtänkt eller lättlärd som du är. Försök att hjälpa hen istället för att bli irriterad.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som både bjuder på skvaller och konflikt. Du kan vara väldigt bestämd i dina åsikter, men idag vägrar du ta parti eftersom du inser att båda sidorna i det här bråket delvis har rätt. Istället försöker du medla och hitta en kompromiss.

Vågen 23/9-22/10

Idag flirtar du med en person som du borde hålla dig borta ifrån. Problemet är att det finns en stark kemi mellan er två och det gör det nästan omöjligt för dig att stå emot. Hela ditt beteende går egentligen emot din egen moral så det gör situationen komplicerad.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du mer energi än i början av veckan. Det beror på att Solen är på väg in i en bättre position i förhållande till ditt tecken. Äntligen vaknar vinnarskallen i dig och du börjar utmana dig själv både privat och på arbetet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen märker du att du bli väldigt irriterad på en kollega som egentligen är väldigt bra att jobba med. Hen har en förmåga att alltid se brister hos alla andra utom sig själv och det är den sidan som du retar upp dig på. Kvällen blir aktiv men rolig.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du svårt att tänka klart. Antingen är du väldigt trött eller så håller du på att bli sjuk. Din hjärna fokuserar inte som vanligt och det gör att även små problem kan kännas enorma. Det bästa du kan göra är att prioritera sömn och vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag försöker du hitta en kompromiss på jobbet som funkar för flera olika personer. Det blir inte enkelt, men du gillar en utmaning. Under eftermiddagen så överraskar en vän dig och det gör dig rörd. Kvällen kretsar kring hemmet och kring att ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utvecklar en teori idag och när du väl verkställer den så kommer det bli svårt att återgå till dina gamla vanor. Det här handlar i grund och botten och en genomgående förändring i ditt liv som varit på gång en längre tid. Det känns skönt att tiden äntligen är rätt för den här typen av förändring.

Annons