Fredag 4/2

04 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du gillar att hålla låda, men idag bör du låta någon annan få leda och ta plats. Det handlar om en kollega eller vän som är ganska blyg av sig men som har otroligt mycket kunskap som hen bör dela med sig av. Det bästa du kan göra är att uppmuntra den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Det är fredag idag och som vanligt är du lite soligare när det är fredag. Den här dagen har du dessutom något planerat. Det kan vara fredagsmys hemma eller att träffa vänner, oavsett så ser du väldigt mycket fram emot den här kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara väldigt ombytlig ibland och det visar du prov på idag. En kollega tror att hen vet var hen har dig men när det väl kommer till kritan så du helt bytt ståndpunkt. Din velighet handlar mest om att du är mån om att fatta rätt beslut men det kräver att du har tillräckligt med fakta att gå på.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska dömande ibland och det är du idag. Du dömer en person ohörd som du egentligen tycker om. Det bästa du kan göra är att låta din vän komma till tals, men när du väl bestämt dig så är det svårt att nå fram till dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ett äventyr. Det kan handla om att det händer en massa saker på jobbet eller så har du ett riktigt äventyr inplanerat. Om det finns någon som man kan hitta på en alptopp eller på havsbotten så är det definitivt ett Lejon. Om du arbetar idag så utmanas både din intelligens och din fysik.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar egentligen mest om du vill att det ska bli kväll. Alla roliga aktiviteter är inplanerade efter klockan sex så till dess är dagen mest en transportsträcka. Det finns en varning i ditt tecken att du inte mår helt hundra. Var uppmärksam på din kropps signaler och ställ in om du blir sämre.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen är du utomhus så mycket du kan. Du trivs bra både med att arbeta och träna utomhus men det är sällan du får chansen. Kanske är du ledig eller arbetar hemma idag och då har du större möjlighet att bestämma över dina aktiviteter och din tid.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir frusterad på en person som hela tiden skapar problem genom att vara ouppmärksam. Du har många gånger tidigare påpekat den här bristen för hen, men det ligger inte direkt i hens natur att lyssna på någon utom sig själv.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen lyckas du lägga ihop två och två och få det till tre. Det här skapar problem som få dig att halka efter i arbetet. Den miss du gör är egentligen väldigt enkel att rätta till men du måste ha huvudet med dig och upptäcka den i tid. Kvällen handlar om kärlek.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag känner du dig lite bättre och det finns en chans att du till och med bestämmer dig för att träffa vänner eller delta i en aktivitet med familjen. Var snäll mot dig själv och fortsätt att lyssna på din kropp. När den säger ifrån är det dags att ta en paus.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bli ganska enformig och innehåller mer kontorsjobb eller möten än du vill delta i. Ditt problem är att du målat in dig i ett hörn. Du har gjort dig till en kraft som alla litar på och då är det naturligt att det är dig som de vänder sig till för att få råd.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här fredagen är du på ett riktigt gott humör. Du ska fira en väldigt speciell person och du har förberett det här firandet noggrant. Oavsett vad du planerat kommer både dagen och kvällen bli minnesvärd.

Annons