Lördag 5/2

05 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill väldigt mycket den här lördagen och det finns en risk att det slutar med att du inte gör någonting. Ditt problem är att du inte kan bestämma dig och det gör att många av dina vänner hittar andra aktiviteter eftersom de inte får något svar från dig. Försök att vara lite mer bestämd.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen så tar du det lugnt men det finns också en möjlighet att du klämmer in lite träning eller något liknande på förmiddagen. För dig är det viktigt att kombinera vila med en hobby eller med fysisk aktivitet. Kvällen kretsar kring en betydelsefull person.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan helt enkelt inte fatta hur en vän kan svika dig så som hen gör. Du litade verkligen på att den här personen skulle backa dig i alla lägen, men nu när saker ställs på sin spets så drar hen sig ur. Under eftermiddagen får du möjlighet att testa en ny hobby.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du bara ta det lugnt. Oavsett om du är hemma eller tillsammans med dina vänner så handlar lördagen om att göra så lite som möjligt. Det blir en dag fylld av myskläder, snacks och skvaller. Under den här dagen börjar du återigen tänka på en person ur ditt förflutna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte redo att ge upp riktigt ännu. Även om du har insett att du troligtvis misslyckats med din plan så vill du ge den ytterligare en chans. Den här envisheten kan vara det som får vågen att tippa över åt rätt håll. Kvällen blir en upplevelse.

Jungfru 23/8-22/9

Du hör saker som du inte riktigt vågar tro på. Det handlar om personer som faktiskt gör saker som går emot deras natur. Det är positiva förändringar och det ger dig hopp inför framtiden. Du inser att även gamla hundar kan lära sig att sitta om de bara vill tillräckligt mycket.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker att inte gräva ned dig i självömkan idag även om du tycker synd om dig själv. Det som har inträffat går inte att ändra och det är dumt att lägga energi på saker som ändå inte kan påverkas. Istället fokuserar du på att ha en bra lördag och på att umgås med människor du tycker om.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir irriterad på dig själv idag. Du får chansen att säga vad du tycker men av någon anledning håller du tillbaka dina åsikter och det kommer du få ångra. Under dagen händer det något som kan förändra vissa planer du har i sommar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite orolig att du tänker fel idag. Det handlar främst om att du rör dig i vatten som du inte är van vid och det skapar en viss osäkerhet. Lita på din intuition och sätt tilltro till din intelligens så kommer det att ordna sig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och varierande men du känner fortfarande av tröttheten. Kanske borde du försöka ta det lite lugnare, men efter en tids inaktivitet så känner du i hela kroppen att du måste få röra på dig. Kvällen handlar om familjen.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen handlar om att tänka framåt och om att inte vara rädd för att ta egna initiativ.  Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Du och din familj verkar planera en resa eller en semester av något slag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd för att säga nej du vill bara inte såra din vän. Hen har ansträngt sig så mycket för att göra dig glad och då är det svårt att tala om att hen valt ett ganska dum tillfälle att presentera sin överraskning. Kvällen blir utvecklande.

Annons