Söndag 6/2

06 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att ta saker bokstavligen den här dagen. Det som skulle bli en ganska enkel uppgift blir komplicerat bara för att du övertänker instruktionerna. Försök att se det mer som en vägledning än en manual. Kvällen bjuder på något som är oväntat.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir så där härligt lat som bara en söndag kan bli. Du unnar dig lite god mat och kanske till och med en gofika den här dagen. Mycket handlar om att återhämta sig och om att ladda inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig att göra saker som du vill få gjort idag men om du ska vara ärlig så känner du dig in i märgen trött och vill helst inte göra någonting. En influens från Månen påverkar dig och ger dig mindre energi än du brukar ha så här års.

Kräftan 21/6-22/7

Du önskar att du kunde vrida klockan tillbaka och rätta till alla dumma saker du sagt och gjort mot en person. Hen har glidit bort från dig helt och du ser ingen möjlighet att kontakta hen igen. Du ångrar bittert både din egen stolthet men framförallt att du inte uppskattade det ni hade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här söndagen handlar om detaljer och om att inte ge upp. Ditt liv är som ett tusenbitars pussel och du känner att du just nu bara har ramen klar. Här gäller det att inte drabbas av uppgivenhet bara för at du inte har en klar bild av vad som ska komma. Se det hellre som en utmaning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns inget du kan säga för att ändra på din väns åsikt. Du skulle gärna vilja att hen såg saken ur ditt perspektiv men just nu går det inte ens att argumentera med hen. Det finns för många sårade känslor för att ens kunna lyfta den diskussionen idag. Ta saken för vad den är.

Vågen 23/9-22/10

Just nu känner du dig överflödig, särskilt om du har vänner som är ett par. På något sätt lyckas du hela tiden bli tredje hjulet och det tär på ditt självförtroende. Ett tips är att göra något helt själv idag, du vet aldrig vem man kan springa på under ett museibesök.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du vill göra något annorlunda idag, gärna något lite kulturellt men du har ingen fantasi. Du har en vision av dig själv som inte alltid stämmer med verkligheten vilket blir ganska uppenbart idag. Sluta tvinga dig själv att göra saker du tycker är tråkiga bara för att det stämmer med vem du vill vara.

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen tar du tag i ett flertal hemma projekt. Det går kanske inte så bra som du hoppats på men du lyckas i alla fall beta av några av punkterna på din ”att göra” lista. Det viktigaste i nuläget är att komma igång, något du brukar ha svårt med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du kan vara lite sur idag och det går ut över en person som faktiskt försöker hjälpa dig. Istället för att vara så bitsk kanske du borde försök bjuda till och visa hen att du faktiskt uppskattar hens ansträngningar. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av och bara ta det lugnt idag Kan du så är du gärna utomhus några timmar. Kylan dämpar din rastlöshet och får dig att må bättre. Kvällen blir lite mer rofylld än dagen. Då kan du varva ned så pass mycket att du kan läsa en bra bok eller se en film.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att säga lite plumpa saker och det sårar en vän. Det är inte alls din mening att vara klumpig, men det blir fel när du blir arg. Kanske borde du ta ett djupt andetag och räkna till tio när du känner att frustrationen knackar på.

Annons