Måndag 7/2

07 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska tungjobbad. Du känner dig lite seg i skallen och det finns en hel del krav från din arbetsgivare. Vad du kan göra är att be om hjälp, men Väduren är stolt så sannolikheten att du gör det är liten. Kvällen blir lite för sen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns många saker du både kan säga och göra för att förbättra situationen mellan två kollegor som bråkar på jobbet. Vad det handlar om är att ingen lyssnar på den andra och då blir det lätt missförstånd. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Vad du gör och vad du säger är inte samma sak idag och det märker en familjemedlem. Hen tenderar att göra som du gör inte som du vill att hen ska göra så det viktigaste är att du statuerar med ett gott exempel.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att blir sur över småsaker idag och det handlar nog mest om att du inte känner dig i toppform. När du mår så här har du inget riktigt tålamod varken med dig själv eller med andra. Kvällen blir intressant och bjuder på en nyttig läxa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du verka för gruppens bästa. Lejonet kanske inte är känd för att vara en lagspelare, men i det här fallet är lagets mål samma sak som ditt eget och då ligger det i ditt intresse att gynna gruppen.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här måndagen tar du initiativet till en riktig förvandling. Det kan handla om något som har med utseendet att göra, som en klippning eller färgning men det kan också vara början på en mental resa som du är på väg att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du vill känna på lite mer ansvar på jobbet så visa din chef att du är redo för fler utmaningar. Den här dagen är på många sätt en början på något nytt men också slutet på en lång period av väntan. Kvällen handlar om att säga nej.

Skorpionen 23/10-21-11

För dig är det inte en självklarhet att saker kommer att gå bra idag så därför blir du lite avundsjuk på en kollegas självförtroende och brist på nervositet. Kvällen bjuder på en annorlunda men rolig upplevelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du säger inte gärna nej till dina vänner, men den här måndagen har du andra planer och det går inte att vara på två ställen samtidigt. Även om det känns tråkigt att behöva avstå från en rolig aktivitet så vet du att det som väntar är ännu bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lite dåligt samvete för att du inte satsat på dina drömmar lika hårt som du brukar den senaste tiden. Det har varit sjukdomar och annat som kommit emellan men idag bestämmer du dig för att sätta nya mål som du ska följa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör den här måndagen och det beror på att du känner dig piggare idag än du gjort på väldigt länge. Du njuter av jobbet eftersom det bjuder på utmaningar. Idag får du ett väldigt intressant förslag som rör framtiden. Glöm inte att diskutera dina tankar med din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du väljer rätt men det svider ändå lite att behöva göra det här valet just nu. Ibland är ett avsked det bästa val man kan göra. Det är som att säga farväl till en stor del av ditt liv samtidigt som det också blir en lättnad på många sätt.

Annons