Tisdag 8/2

08 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att klämma in ganska många saker på en begränsad tid. Här gäller det att planera och framförallt att hålla sig till planen och inget annat. Det sistnämnda är det svåraste för dig eftersom du gärna tenderar att sväva ut när saker inspirerar dig.

Oxen 20/4-20/5

Du ser ingen möjlighet att komma undan något som du tycker är ganska tråkigt De handlar om måluppföljning och då gäller det att ha konkreta planer. Om du gör det till en liten tävling så kanske du tycker att det är intressantare. Oxar gillar i regel att vinna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inte så jobbigt som du hade trott att det skulle bli idag. Mycket handlar om att du går in i den här dagen med en positiv anda. Under eftermiddagen får du et utmaning av din chef. Det här är något som du velat testa länge så du blir glad över förtroendet.

Kräftan 21/6-22/7

Det är en bra dag som du har att se fram emot. Njut av den eftersom den på sätt och vis markerar lugnet före stormen. Kvällen handlar om att ta egna initiativ och om att inte förvänta sig att andra ska bjuda in.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker en möjlighet att resa iväg under våren eller i sommar. Det här kan bli ett roligt äventyr, men då måste du samtidigt vara beredd att offra en del. Det kan rör a sig om pengar eller om att avstå från en längre sammanhängande semester i sommar.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill så mycket just nu att du glömmer bort ett löfte som du gett en släkting. Hen kommer att bli besviken även om hen döljer det väl. Försök att kompensera din släkting genom att hitta på något tillsammans lite längre fram.

Vågen 23/9-22/10

Du vill verkligen fira en vän men du har inte tid just nu. En idé är att boka in en aktivitet för bara er två lite senare i vår. Kvällen handlar om att ta tag i ett projekt i hemmet. Du har låtit det här bli liggandes alldeles för länge.

Skorpionen 23/10-21/12

Under tisdagen försöker du att inte bli irriterad på en kollega som alltid lyckas säga eller göra något som du ogillar. Det bästa du kan göra är att undvika att arbeta med den här personen så mycket som möjligt. Du tycker bättre om hen när ni inte jobbar ihop.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du saknar ett stöd från din chef idag. Du både rådfrågar hen och ber hen om en hjälpande hand, men din chef verkar inte ha tid för dig. Det här blir en besvikelse eftersom du inte bara känna dig övergiven som kollega utan även som vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen vill du gärna bevisa för dig själv att du är gjord av betydligt starkare virke både fysiskt och mentalt än andra tror om dig. Du har en inneboende envishet som kan driva på dig lång efter att andra personer skulle gett upp. Idag får du dessutom höra något som kan motivera dig ännu mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill bevisa både för dig själv och för andra att du inte viker när pressen blir för stor. Just nu är det mycket på jobbet och det ser inte ut att bli mindre den närmaste tiden. Du står lite inför ett vägskäl och det är också en stressfaktor för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen handlar om att göra saker på rutin och om att följa regler. Fisken är en fri själ och det kan vara svårt för dig att rätta dig i ledet. Under den här dagen märker du dessutom att du har fått konkurrens av en kollega som är ute efter samma tjänst som du är.

Annons