Onsdag 9/2

09 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser inte möjligheten att säga nej till en vän som ber om extra hjälp idag, oavsett om du har tid eller inte. Hen är en person som alltid tar sig tid att hjälpa dig så nu vill di göra detsamma för hen. Kvällen handlar om att utmana dig själv inom ett nytt område.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen bjuder på nya utmaningar och en massa roliga upplevelser. Du tycker att det kul att utmana dig själv på många olika sätt och idag får du verkligen chansen att testa din uppfinningsrikedom. Kvällen handlar om att hjälpa en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du se inte skogen för alla träd. Just nu har du så många möjligheter att välja mellan att det blir nästan omöjligt att fatta ett beslut. Det bästa du kan göra den här är dagen är att bena utan vad du tycker genom att göra för och emot listor som handlar är om de val du har.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att hamna i klistret just nu och det påverkar dig en massa. Vad du behöver är en person som kan hjälpa dig att tänka utanför ramarna och se hur du kan förändra genom aktiv påverkan. Kvällen blir intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen bjuder på en hel del skvaller om en kollega. Du har lite dåligt samvete för att du lyssnar på det som sägs om hen men samtidigt är det alldeles för roligt för att avstå ifrån. Du tröstar dig med att hen hade gjort samma sak om skvallret hade rört dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här dagen försöker du arbeta disciplinerat men det går inte riktigt lika bra som du föreställt dig. Du har för mycket annat som upptar dina tankar och gång på gång förlorar du koncentrationen. Just nu har du svårt att skilja på arbete och privatliv.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker vara öppen mot en person som du känner väldigt väl men som du fortfarande inte visat alla dina sidor. Nu har ni ingått en överenskommelse om att ni ska ta er relation ett steg vidare och då vill du inte hålla tillbaka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du suckar när du får höra om en person som återigen har gjort ett övertramp. Det är inte första gången hen gör det och det kommer troligtvis inte heller bli den sista. Hen är inte särskilt finkänslig av sig. Kvällen tycks kretsa kring ett vad av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt mån om att visa upp dina talanger idag. Det kan röra sig om allt från kunnighet inom ett visst område till din härliga charm. Det finns en person som du gärna skulle vilja imponera på. Hen har tagit dig med storm.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen får du positiva nyheter som får dig att vilja visa framfötterna ännu mer. Det handlar om något som kommer att ge dig mer pengar på sikt men också om något som blir en rolig och ny upplevelse. Kvällen handlar om att vara målinriktad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du harr en härlig inställning till det mesta idag. Genom att behålla din positiva syn när andra personer bara ser mer arbete så lyckas du övertyga en chef om att du är rätt person för ett riktigt roligt och utmanande uppdrag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant och lärorik onsdag där du inser att du måste jobba på att försöka charma en ny kollega. Hen sitter både på kontakter och på information som du kan ha nytta av men än så länge har ni inte klickat. Nu bjuder du till ordentligt för att ge hen en ärlig chans.

 

Annons