Torsdag 10/2

10 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att säga roliga och lite kluriga saker idag och du charmar en kollega utan att d ens märker det. Hos dig finns det en kombination av intelligens, humor som hen finner oemotståndlig. Kvällen kretsar helt klart kring en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Du har inget tålamod när det kommer till en person som du inte gillar. Du försöker att inte visa dina känslor öppet, men hens plumpa sätt gör det svårt att hålla masken. Kvällen handlar om att säga saker på ett rakt och konkret sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hel del hål i din plånbok och du skulle kunna täppa till dem om du tog ett extra arbete. Just nu har du tyvärr inte orken att jobba så mycket så det blir att tacka nej till vissa roliga aktiviteter som kostar för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här torsdagen så hamnar du i knipa. Det kommer fram att du fört vissa hemligheter vidare och din vän blir riktigt sur på dig. Du tycker att hen överreagerar medan hen tycker att du svikligt ett förtroende. Det är bra om ni rensar luften innan det blir ännu värre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här dagen har du inga möjligheter att tacka nej till det erbjudande som du får, det kommer att kosta för mycket. Det är bara att konstatera att saker kanske inte riktigt blev så som du hoppats på, men att du får göra det bästa av situationen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en envishet hos dig som kommer till användning idag. Genom att försöka tvinga dig själv att utföra de tråkiga uppgifterna först så skapar du en möjlighet till en rolig, kreativ och lite annorlunda eftermiddag. Idag testar du tålamodsprövande uppdrag.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du hitta en bra arbetsrytm. Förutsättningarna på arbetsplatsen håller på att förändras och du vill hitta din plats. Det här kan ha att göra med Corona och hemarbete eller så gäller det en omorganisering på ditt jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte till det idag. Hur du än försöker så går det inte att hitta ett bra sätt att arbeta på. Det handlar om att du just nu är lite obekväm med de uppgifter du har men du vill inte upplysa din chef om dina tveksamheter. Istället biter du ihop och försöker acklimatisera dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är villig att göra nästan vad som helt för en person som står dig nära och idag försöker du visa både i ord och i handling hur mycket hen betyder för dig. Det är inte alltid som du är så verbal när det kommer till känslor, men idag anstränger du dig för att uttrycka dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du ser inga egentliga begränsningar just nu utan bara möjligheter. De senaste dagarna har bjudit på så många goda nyheter att du verkligen känner en nyvaknad entusiasm både i arbetet och privat. På kvällen så utmanar du en vän fysiskt och du märker att du är på väg upp i form.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen vill du verkligen vara bestämd men det är svårt mot en vän eller släkting som du tycker alldeles för mycket om. Du kan helt enkelt inte vara så hård som det skulle behövas mellan varven. Kvällen handlar om att tvinga dig själv till något du inte orkar som till exempel träning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en risk att du pratar bredvid mun idag. Det är inte din mening att skvallra men du kan inte låta bli att berätta om det du vet för en vän. Just den här personen är ännu sämre än du på att hålla tyst så när hen vet så vet alla.

Annons