Fredag 11/2

11 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen försöker du locka med en vän ut men hen kan vara rätt så svårcharmad. Du vill gärna se hen släppa loss men frågan är om den här personen anser sig ha pengar eller tid för den här typen av utsvävningar. I övrigt en bra dag och ännu bättre kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du ser på dina möjligheter med kritisk blick idag. Det är mycket du skulle vilja förändra den här dagen men samtidigt så är du tillräckligt realistisk för att inte stressa fram ett resultat. Kvällen handlar om framgång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen blir du lite tveksam när du ser hur en vän reagerar på den kritik hen får. Du trodde att den här personen var lite tuffare än hen visat sig vara den senaste tiden och det innebär att du måste tänka om din strategi. Kvällen handlar om att marknadsföra sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en dag som det troligen kan svänga rejält om. Vad som gäller är att du har bra koll på detaljer och att ditt självförtroende inte sviker även om det blir tufft. Under eftermiddagen får du ett samtal som innehåller roliga nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en viss tvekan i ditt tecken idag och det tar sig uttryck i olika former. Genom att inte agera så självsäkert som du brukar så släpper du fram en konkurrent. Under kvällen får du möjlighet att träffa personer du inte sett på väldigt länge.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som ibland kan vara lite väl noga med detaljerna. Du ogillar att vika från rutinerna och därför kan det vara jobbigt för dig att försöka samarbeta med en kollega som är din raka motsats i nästan allt. Kvällen kretsar kring en hobby.

Vågen 23/9-22/10

Du har en förmåga att bli upprörd över småsaker idag och det hjälper dig knappast när du stöter på lite större problem. Vad du behöver är att fokusera på det stora sammanhanget. Kvällen tycks kretsa kring en släkting.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och omväxlande dag där du har mycket att ge både privat och på jobbet. Det finns en härlig energi i ditt tecken som kommer från Solen. Ta till vara på den. Kvällen handlar om att undvika vissa personer som drar ned stämningen med sin negativa energi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir rolig, kreativ och väldigt stressig. Vanligtvis ogillar du press men idag upplever du den som positiv på många sätt. Stressen får dig inte bara att prestera, den får dig även att tänka utanför boxen. Kvällen blir mysig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är mer hjälpsam än vanligt den här fredagen. Det handlar inte enbart om att du vill få saker klara utan även om en genuin omtanke om dina kollegor. På kvällen så går du antingen ut med vänner eller tar en hemmakväll med familjen. Det beror både på din ekonomi och på din energinivå för dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser inga begränsningar, men med din kollega är det tvärtom. Hen ser många saker som hinder istället för möjligheter. Det att ni båda är så olika i ert sätt kan skapa problem, särskilt idag när du är mån om att komma framåt så fort som möjligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är enormt irriterad på en släkting som varken lyssnar på råd eller ser några problem med de olika projekt som hen slänger sig in i utan eftertanke. Du har försökt att diskutera med den här personen, men det har knappast lett till något givande samtal.

Annons