Lördag 12/2

12 feb, 2022
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en förmåga att verkligen slappna av den här lördagen. Du vilar upp dig och laddar om batterierna. Just nu händer det rätt så mycket på vardagarna så helgen blir ditt sätt att återhämta dig. På kvällen är det vännerna som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du har en intensiv, men rolig lördag att se fram emot. Den här dagen har ett högt tempo, men det gör dig inte så mycket så länge du inte stressar upp dig. Fokusera på en sak i taget så blir det bra. Kvällen bjuder på nya miljöer och på bra mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket på något som en kollega eller vän har sagt. Det låter väldigt oskyldigt men när du börjar analysera det så inser du att det ligger mer bakom det här uttalande än du trodde från början.  Kvällen bjuder på nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

När det gäller den här perioden vill visa att du kan mer, vill mer och har förmågan att prestera. Det gör att du ibland får sätta av lördagar för extra arbete och idag är det en sådan dag då du förväntas göra det lilla extra. Kvällen handlar om en kompensation av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har många roliga aktiviteter för dig den här lördagen och det finns en risk att du till och med bokar in fler saker än du rimligen hinner med. Just nu finns det något spralligt över ditt tecken och det kan bero på uppluckringen av alla restriktioner. Du känner dig fri.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här lördagen tar du flera bra initiativ och du får en massa gjort ganska tidigt på dagen. Mycket handlar om projekt i hemmet men det kan också röra sig om att du hjälper en vän eller släkting med något som hen har problem med. Kvällen handlar om att fira.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite orolig för en vän som just nu är svår att nå. Du har försökt att hitta väger för att komma hen närmare men ju mer du försöker du längre bort drar hen sig. Vad du kan göra är att respektera hens beslut om att vilja vara ensam.

Skorpionen 23/10-21-11

Det strular en del för dig idag så det gäller att du är öppen för alternativ. Om du håller fast vid din ursprunglig plan även när du känner att det inte kommer att fungera så får du problem. Om du har olika alternativ att ta till så kommer det bli en bra och lagom produktiv lördag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inte mycket du kan göra för att förändra det som skett. Lägg allt bakom dig istället och börja blicka framåt. Att inte älta det förflutna är det bästa sättet att hantera den här typen av situationer. Kvällen bjuder på skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en rolig men ganska intensiv lördag att se fram emot och det troliga är att den slutar tidigt. Du är trött efter att ha sovit dåligt, samtidigt ska du representera ett ansikte utåt och då måste du bita ihop och vara trevlig., Kvällen tycks bjuda på träning och sedan vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen har du inte så mycket att göra så det kan hända att du lite på impuls bestämmer dig för att ägna dagen åt en hobby. Det blir en trevlig lördag som bjuder på frisk luft. Kvällen handlar om familjen och om framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera en släktings val. Visst är hen stor nog att bestämma själv, men i dina ögon kommer hen alltid att vara liten. Släpp din beskyddarinstinkt och lita på den här personens omdöme. Kvällen bjuder på romantik, i alla fall för Fiskar som har ett förhållande.

Annons